86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 1
86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 1

86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System

Dawane: 270mm-550mm
Logo: Customized
Packing: 4 Sets/karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    sisih kothak laci logam pawon kanggo lemari


    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 2

    SOFT CLOSE SLIM TANDEM BOX

    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 3




    Deskripsi Produk

    jeneng:

    Blum jinis slim tandem kothak logam sistem laci pawon

    Ketebalan Geser

    1.5*1.5*1.8mm

    Ketebalan Cover:

    13mm

    dawa

    270mm-550mm

    Up & Down,Left & Right

    ± 1,5 mm, ± 1,5 mm

    Packing:

    1 set/polybag; 4 Set/karton

    Kapasitas:

    40kg

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Dhuwur Panel mburi:

    86mm, 118mm, 167mm, 199mm


    PRODUCT DETAILS

    Dhuwur Back Panel Slim Kabinet Channel punika dibangun ing Dura-Close undermount minger karo extension lengkap, alus-cedhak, lan bisa metokake 100-pound, nalika operasi rak-lan-pinion stabil laci lan nyegah sag.

    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 4


    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 5


    Laci nduweni tembok tipis ½ inci kanthi ruang laci sing luwih bisa digunakake tinimbang sistem laci logam A-frame tradisional,



    Sistem laci logam anyar kita ngidini produsen kabinet nambah laci sing luwih dhuwur lan apik kanggo nyegerake pawon utawa lingkungan kantor.


    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 6
    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 7

    Sistem laci iki nginstal meh gampang kaya kothak laci kayu standar. Slide ekstensi lengkap sing digabungake karo bukaan sing gampang lan fitur tutup sing bisu lan lembut menehi pangguna pungkasan pengalaman premium.




    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 8

    INSTALLATION DIAGRAM

    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 9


    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 10 Tallsen Hardware minangka produsen hardware ngarep profesional kanthi pengalaman luwih saka 28 taun. Kita duwe garis produksi skala gedhe kanggo ngasilake produk berkualitas tinggi, kita duwe peralatan uji coba sing paling standar, lan kita duwe tim paling profesional kanggo ngladeni sampeyan. Kita ngarepake kerjasama!

    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 11


    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 12


    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 1386mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 14

    86mm Slim Tandem Box Kitchen Laci System 15





    Pitakonan Lan Jawaban:

    1. Apa MOQ kanggo pisanan tuku?
    Yen nggawe logo lan merek paket, MOQ punika 20 kaki wadhah. Yen ora perlu logo merek lan
    paket, MOQ punika 500 pasang saben ukuran.

    2. Sadurunge tuku, kepiye carane ngerti kualitase?
    Kita bisa ngirim sampel kanggo sampeyan mriksa. Uga pelanggan bisa milih sawetara agen kanggo mriksa massa
    kualitas produksi ing pabrik kita kanggo mesthekake kualitas.

    3. Apa kapasitas muat kanggo wadhah 20ft?
    Kapasitas muat maksimal yaiku 27 ton, nanging kapasitas muat sing tepat gumantung saka model slide sing sampeyan pilih
    lan negara asalmu.


    4. Apa sawetara aplikasi slide laci sampeyan?
    Loro dhuwur laci (kira-kira 3 ½ inci lan 7 ¼ inci), lan telung laci dawa (15, 18, lan 21 inci) kasedhiya.


    5. Apa permukaan slide laci sampeyan?

    Kanthi kompatibilitas tanpa bingkai lan pigura rai, kothak laci nduweni lapisan wêdakakêna abu-abu slate sing serbaguna.




    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online