Slim Wall Soft Close Laci 1
Slim Wall Soft Close Laci 2
Slim Wall Soft Close Laci 3
Slim Wall Soft Close Laci 4
Slim Wall Soft Close Laci 5
Slim Wall Soft Close Laci 6
Slim Wall Soft Close Laci 1
Slim Wall Soft Close Laci 2
Slim Wall Soft Close Laci 3
Slim Wall Soft Close Laci 4
Slim Wall Soft Close Laci 5
Slim Wall Soft Close Laci 6

Slim Wall Soft Close Laci

Dawane: 270mm-550mm (10 Inci -24 Inci)
Logo: Customized
Packing: 4 Sets/Karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    SL7885 Slim Wall Soft Close laci


    Slim Wall Soft Close Laci 7

    Kothak Laci Slim

    Slim Wall Soft Close Laci 8



    Slim Wall Soft Close Laci 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    SL7885 Slim Wall Soft Close laci

    Ketebalan Geser

    1.5*1.5*1.8mm

    Ketebalan Cover:

    13mm

    dawa

    270mm-550mm

    Up & Down,Left & Right

    ± 1,5 mm, ± 1,5 mm

    Packing:

    1 set/polybag; 4 set/karton

    Kapasitas Loading:

    40kg

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Dhuwur Panel mburi:

    86mm, 118mm, 167mm, 199mm


    PRODUCT DETAILS

    SL7885 Slim Wall Soft Close laci

    wis desain slim.Does laci sampurna ana? Beda karo norma, fokus ing prinsip sing ditindakake, nanging kinerja sing durung ana sadurunge.


    Slim Wall Soft Close Laci 10


    Slim Wall Soft Close Laci 11


    Iku prasaja, langsung, apik gayane lan elegan. Kontur sing cetha, desain pigura paralel lan garis dekoratif minangka unsur desain tengah.


    Kothak slim nduweni transisi sing mulus.

    Kabeh komponen cocog karo siji liyane lan mbentuk transisi sing harmonis.


    Slim Wall Soft Close Laci 12
    Slim Wall Soft Close Laci 13


    Iku presents konsep werna rampung anyar. Kabeh bahan digawe saka stainless steel anti-sidik driji utawa baja matt-dilapisi, kang menehi raos tutul khusus.




    Slim Wall Soft Close Laci 14

    INSTALLATION DIAGRAM

    Slim Wall Soft Close Laci 15


    Slim Wall Soft Close Laci 16

    TallSen Company, sing dadi produsen profesional hardware kluwarga luwih saka 28 taun pengalaman. Kita duwe garis produksi skala gedhe kanggo ngasilake produk berkualitas tinggi, kita duwe tim pengujian paling standar, lan kita duwe tim paling profesional kanggo ngladeni sampeyan. Sugeng rawuh ing pitakonan sampeyan! looking nerusake kanggo kerjasama!

    Slim Wall Soft Close Laci 17


    Slim Wall Soft Close Laci 18


    Slim Wall Soft Close Laci 19Slim Wall Soft Close Laci 20





    Slim Wall Soft Close Laci 21





    Pitakonan Lan Jawaban:

    P: babagan rega?

    A: W Kita pabrik profesional, kita bisa menehi rega ex-pabrik menehi rega paling terjangkau


    Q: Kualitas?

    A: Bahan kita minangka pemasok domestik sing kondhang, bahan kasebut dijamin, lan kita duwe departemen pengujian paling profesional. Saben produk diuji kanthi ketat sadurunge dikirim menyang pelanggan.


    Q: Apa sampeyan aran kaya kualitas produk kita?

    A: Luwih saka 3 taun.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online