Dhukungan Soft Open Lift 1
Dhukungan Soft Open Lift 2
Dhukungan Soft Open Lift 3
Dhukungan Soft Open Lift 4
Dhukungan Soft Open Lift 5
Dhukungan Soft Open Lift 6
Dhukungan Soft Open Lift 1
Dhukungan Soft Open Lift 2
Dhukungan Soft Open Lift 3
Dhukungan Soft Open Lift 4
Dhukungan Soft Open Lift 5
Dhukungan Soft Open Lift 6

Dhukungan Soft Open Lift

Bahan: Baja, plastik, tabung finishing 20 #
Pusat menyang tengah: 245mm
Stroke: 90 mm
Gaya: 120N-150N
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3190 Soft Open Lift Dhukungan


    Dhukungan Soft Open Lift 7


    GAS SPRING


    Dhukungan Soft Open Lift 8

    Dhukungan Soft Open Lift 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3190 Soft Open Lift Dhukungan

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #, nilon+POM

    Pusat menyang tengah

    245mm

    Stroke

    90mm

    meksa

    20N-150N

    Pilihan ukuran

    12'-280mm, 10'-245mm, 8'-178mm, 6'-158mm

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas

    Aplikasi

    Gantung munggah utawa mudhun lemari pawon


    PRODUCT DETAILS


    GS3190 Soft Open Lift Dhukungan

    Soft open: Tutup mbukak alon-alon lan quietly, becik kanggo ndhukung tutup kanggo tetep mbukak.




    Dhukungan Soft Open Lift 10
    Dhukungan Soft Open Lift 11

    . Tekanan: 100N/22.5lb, Dawane: 270 mm, Jarak tempuh: 90 mm, Sudut bukaan maksimal: 100 derajat.



    Iku gampang kanggo nginstal. Awet lan stabil. Plat pemasangan logam bunder: Area kontak awak kabinèt luwih gedhe, dipanggonke ing telung titik, instalasi luwih kuwat. Sumber Gas Kita digunakake kanggo kabeh jinis lemari, lawang, kothak, lsp.



    Dhukungan Soft Open Lift 12

    Dhukungan Soft Open Lift 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    Dhukungan Soft Open Lift 14

    Dhukungan Soft Open Lift 15

    Tallsen minangka mitra pangembangan lan sistem kanggo aplikasi sing rumit kanthi teknis ing industri mebel. Kita njupuk panjaluk sing terus berkembang saka pelanggan, masyarakat lan lingkungan uga wektu pangiriman sing luwih cendhek lan tekanan biaya sing terus-terusan.

    Dhukungan Soft Open Lift 16

    Dhukungan Soft Open Lift 17

    Dhukungan Soft Open Lift 18

    Dhukungan Soft Open Lift 19

    Dhukungan Soft Open Lift 20

    Dhukungan Soft Open Lift 21


    FAQS

    Q1: Apa strut gas suitbale ing umum?

    A: Spring Gas 120 N paling apik kanggo bobot lawang 100 N-120 N.


    P2: Apa ora kuwatir yen bocah-bocah bakal lara nalika mbanting lawang?

    A: Sawise bocah mbukak utawa nutup lawang, tutup ora bakal diwiwiti utawa dibanting banget karo damper ing njero.


    Q3: Ing titik apa aku kudu sok dong mirsani sambungan saka strut gas?

    A: Ora diidini menet piring lawang kanthi kuat yen ana jamming


    Q4: Apa paket lan konten produk sampeyan?

    A: Paket kalebu: sepasang x 120 N Gas Spring, mbenakake sekrup, instruksi instalasi.



    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online