loading

O lenei nofoaga tolauapi e leai ni palasitika i Italia i matu e fausia mai laupapa i le lotoifale

area architetti ma le mamanu o harry thaler ua toe faafou se nofoaga tolauapi 4-fetu i le taulaga alpine o Merano i south tyrol . i le avea ai o se vaega o le faʻafouina faʻavae faavae o le 15,000 sqm site, na faʻatonuina e le au tusiata a Italia e le LIVE merano camping e fausia se nofoaga tutotonu mo nofoaga o tolauapiga o loʻo tatala ma i le taimi lava e tasi e manino ma faʻamaonia; va'aia ma faigofie ona o'o atu i so'o se nofoaga o le tolauapiga.

o nofoaga tutotonu e aofia ai se faasologa o tusi fesootai, fogafale tasi. o fale o lo'o fa'aoga tutusa i le tasi ma le isi, e mulimuli i le fa'ata'ita'iga tutusa o le taulaga lata ane i foliga ma fa'atulagaga. o lenei tuufaatasiga e gaosia ai le tele o avanoa i fafo ma mafai ai e tagata tolauapi ona sosolo i totonu o le lavelave mai soo se itu. e fesoasoani fo'i e fa'avasega ai galuega eseese.

this plastic-free campsite in northern italy is built from local timber ata na saunia e samuel holzner

o le polokalame o le nofoaga tolauapi fou e aofia ai se talisuaga, teuina o uila, se nofoaga spa e atoatoa i le sauna ma Turkish taele, ma se vaitaele vevela i fafo. o lo'o iai fo'i tama'i niches i fafo e fa'anofo ai i luga o nofoa fa'alela.

o le fausaga e faigofie ma agaalofa i le siʻosiʻomaga, o lona foliga maualalo ma le uliuli fafo e le taumafai e tauva ma le vaaiga ofoofogia mauga i tua. o la'au lanu uliuli pito i fafo, faia mai fafie fa'apitonu'u, e fa'atusatusa i le pa'epa'e e fa'atupu ai se foliga fa'alelei monochrome. fa'aopoopo i lona uiga fa'aonaponei, o le LIVE merano camping e fa'amuamua fo'i le fa'alauiloaina o le si'osi'omaga ma fa'agaioi ose tolauapi atoa e leai ni palasitika.

this plastic-free campsite in northern italy is built from local timber

this plastic-free campsite in northern italy is built from local timber

this plastic-free campsite in northern italy is built from local timber

prev
25% of all U.S. workers could quit their job by 2023, survey finds
3D-printed furniture & transformable lights win 2021 DDP best design award
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect