Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 1
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 2
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 3
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 4
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 5
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 6
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 1
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 2
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 3
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 4
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 5
Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 6

Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing

TALLSEN wis ing posisi anjog ing lapangan Furnitur lan aksesoris hardware ing China. Nalika mbukak pasar, kita terus-terusan menehi perhatian kanggo ningkatake profesionalisme lan daya saing perusahaan sing komprehensif.
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    CH2380 Brushed Bronze Vintage Clothes Pancing


    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 7


    CLOTHING HOOK


    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 8

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    CH2380 Brushed Bronze Vintage Clothes Pancing

    Bahan:

    logam, paduan seng

    Rampung:

    krom / elektroforesis / semprotan

    matt krom/matt nikel/perunggu

    emas tiron / gun ireng

    Brushed nikel / Brushed bronze


    Bobot :

    55g

    Packing:

    200 PCS / karton

    MOQ:

    1000PCS

    Tanggal pangiriman:

    15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, China

    PRODUCT DETAILS

    CH2380 Brushed Bronze Vintage Clothes Hook minangka pancing jas ganda sing unik, apik gayane lan estetis kanthi sekrup sing didhelikake sing ndadekake sentuhan kelas lan kesederhanaan menyang omah utawa lemari. Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 10
    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 11 Jas lan topi hiasan iki mbantu sampeyan ngatur jas lan topi supaya gampang ditemokake.

    Desain sing apik banget uga permukaan sing mengkilat lan reflektif nambahake gaya omah sampeyan.




    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 12

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 13 Pancing kasebut dirancang kanggo nambah kekuatan sing cukup kanggo nahan nganti 55 lbs nalika dipasang kanthi bener nggunakake basis pemasangan paten sing diwenehake.

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 14

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 15

    INSTALLATION DIAGRAM

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 16

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 17

    ZHAOQING TALLSEN HARDWARE CO., LTD

    TALLSEN wis ing posisi anjog ing lapangan Furnitur lan aksesoris hardware ing China. Nalika mbukak pasar, kita terus-terusan menehi perhatian kanggo ningkatake profesionalisme lan daya saing perusahaan sing komprehensif. Lan usaha kanggo nggawa layanan paling profesional, produk kualitas paling apik, rega paling sarujuk lan layanan sawise-sales paling pas wektune.

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 18

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 19

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 20

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 21

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 22

    Disikat Bronze Vintage Sandhangan Pancing 23


    FAQ

    Q1: Apa produk utama sampeyan?

    A: Engsel, geser laci, gagang, spring gas, sikil furnitur, lift Tatami, penyangga, gantungan kabinet, lampu engsel.

    Q2: Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?
    A: Hubungi kita lan kita bakal ngatur conto gratis kanggo sampeyan.


    Q3: Apa sampeyan nawakake layanan OEM lan ODM?
    A: Ya, OEM utawa ODM welcome.


    Q4: Suwene wektu pangiriman normal njupuk?
    A: Kira-kira 45 dina.


    Q5: Apa syarat pangiriman sampeyan?
    A: FOB, CIF lan EXW.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online