loading
Ora ana data

Brand Jerman

Kerajinan Cina

TALLSEN asalé saka Jerman lan marisi gaya manufaktur presisi Jerman. Nalika dikenalake ing China, iku cocog karo prinsip manufaktur maju China. TALLSEN wis njelajah pasar internasional lan entuk pangenalan lan ketenaran ing saindenging jagad kanthi ngupayakake inovasi, riset lan pangembangan profesional, lan kontrol kualitas sing ketat.

Ora ana data

hardware sampurna solusi kanggo kluwarga

Wilayah omah sing beda-beda duwe syarat sing beda kanggo wujud lan fungsi perabot kasebut. kita aksesoris Furnitur koleksi produk nawakake sampurna Aksesoris Panyimpenan Pawon lan   Hardware Storage Lemari solusi kanggo saben omah lan lingkungan kerja.
Aksesoris Panyimpenan Pawon
Ruang Terbatas, Bahagia Tanpa Batas
Ora ana data
Urip Ganti ing Saben Inch
Ora ana data
Solusi Hardware Livingroom
Perdamaian iku Ngudi Kabungahan
Ora ana data

Hardware omah paling laris

Fokusake nyedhiyakake aksesoris furnitur paling dhuwur ing donya, kayata Sistem Laci Logam , Drawer Slides , Engsel Pintu , lan Kran Sink Pawon. mbangun platform sumber hardware paling apik ing industri. Kualitas dhuwur, macem-macem lan biaya efektif. Profesional R&D tim, peralatan produksi majeng, kualitas, desain lan fitur khusus sing cocog karo syarat pasar.
Tallsen telung lempitan normal werni prewangan minger SL3453
TALLSEN THREE FOLDS NORMAL BALL BEARING SLIDES minangka piranti keras sing digunakake kanggo ndhukung operasi laci ing perabot, lemari, lan unit panyimpenan liyane. Iki dirancang kanggo nyedhiyakake platform sing padhet lan dipercaya kanggo laci supaya bisa mlebu lan metu kanthi gampang, dadi bagean penting saka desain kabinet utawa perabot modern. Panggunaan TALLSEN THREE FOLDS NORMAL BALL BEARING SLIDES uga nyedhiyakake kapasitas beban sing luwih dhuwur, saéngga barang sing luwih abot bisa disimpen ing laci tanpa kuwatir yen slide kasebut pecah utawa macet. Slide laci bantalan bal nawakake sawetara kaluwihan desain saliyane kaluwihan fungsional. Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan rampung kanggo cocog karo dekorasi apa wae lan bisa dipasang ing macem-macem orientasi sing cocog karo tata letak laci tartamtu. Nalika milih minger laci bal-prewangan, iku penting kanggo nimbang kapasitas mbukak prodhuk, dawa extension, lan kekiatan sakabèhé. Goleki model kanthi rating bobot dhuwur, lengkap
Buffer Extension Lengkap Undermount Drawer Slides SL4336
The TALLSEN's Full Extension buffer Undermount Drawer Slides minangka slide laci kanggo laci kayu. Wiwit ril geser dipasang ing sangisore laci, gaya asli lan desain produk ora bakal diganti. Amarga fitur buffering sing dibangun, sing njamin laci nutup kanthi lancar lan sepi, tanpa nggegirisi utawa jarring. Prodhuk iki dirancang kanthi rol lan damper sing dibangun kanthi kualitas apik sing nggawe narik lancar lan nutup bisu
Bantal Undermount Drawer Slides SL4321
The TALLSEN's Cushion Undermount Drawer Slides minangka komponèn penting saka lemari modern, nyedhiyakake operasi laci sing lancar lan sepi nalika uga menehi tampilan sing ramping lan ramping. Damper Cairan sing dibangun bisa nyadari penutupan alus sing terus-terusan lan stabil. Sistem geser obah tanpa gangguan utawa resistensi sing ngganggu
Slim Metal Laci Box Kanggo Kabinet
Koleksi SLIM METAL DRAWER BOX, koleksi unik TALLSEN, kalebu tembok sisih, rel geser tutup alus telung bagean lan konektor ngarep lan mburi. Kesederhanaan desain ngidini sampeyan gabungke karo piranti keras omah apa wae kanggo nggawe desain omah sampeyan sumunar. Desain tembok sisih laci ultra-tipis njamin sampeyan bisa nggunakake papan panyimpenan kanthi efisien. Kita nyedhiyakake macem-macem ukuran supaya sampeyan bisa nemokake produk sing paling cocog kanggo sampeyan. TALLSEN HARDWARE netepi teknologi produksi canggih internasional, sah dening sistem manajemen mutu ISO9001, tes kualitas SGS Swiss lan sertifikasi CE, priksa manawa kabeh produk tundhuk karo standar internasional.
Tallsen 40mm cup clip-on hydraulic hinge TH4029
TALLSEN 40MM CUP CLIP-ON HIDROLIK Engsel, 40MM engsel ukuran lubang cangkir, cocok kanggo panel lawang furnitur sing luwih kandel. Desain cepet-instalasi, instalasi gampang lan disassembly, mung pencet lembut basa, Nyingkiri kaping disassembly lan karusakan kanggo lawang kabinèt, gampang lan trep kanggo nggunakake. Lengen tambahan bantalan sing ditingkatake, pasukan bukaan lan tutup sing luwih seragam, kanthi redam hidrolik, bukaan lan tutup bisu, menehi pengalaman panggunaan sing nyaman lan sepi. Ing proses produksi, adhering kanggo teknologi majeng internasional, TALLSEN 40MM CUP CLIP-ON HYDRAULIC HINGE wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, kanthi selaras karo tes kualitas Swiss SGS lan sertifikasi CE, kabeh produk tundhuk karo standar internasional, lan kualitas lan safety dijamin
Ora ana data

Kasengsem ing Tallsen?

Nggolek solusi aksesoris hardware kanggo nambah kualitas produk furnitur sampeyan? Pesen saiki, Download katalog kita kanggo inspirasi liyane lan saran gratis.
Ora ana data

Babagan Tallsen

Tallsen minangka perusahaan hardware omah sing nggabungake R&D, produksi lan sales. Tallsen nduweni area industri modern 13.000㎡, pusat pemasaran 200㎡, pusat pengujian produk 200㎡, ruang pameran pengalaman 500㎡, pusat logistik 1.000㎡. Tallsen tansah setya nggawe produk hardware kluwarga kualitas unggul ing industri.


Sauntara kuwi, Tallsen wis nggawe tim pemasaran profesional luwih saka 80 staf ing kombinasi ERP, sistem manajemen CRM lan model pemasaran O2O platform e-commerce, nyedhiyakake panuku lan pangguna saka 87 negara lan wilayah ing saindenging jagad kanthi macem-macem solusi hardware ngarep.

Jaringan Sales
Tallsen wis nggawe tim pemasaran profesional luwih saka 80 staf ing kombinasi ERP, sistem manajemen CRM lan model pemasaran O2O platform e-commerce, nyedhiyakake panuku lan pangguna saka 87 negara lan wilayah ing saindenging jagad kanthi macem-macem hardware omah. solusi.
Kawasan Industri Modern
Balai Pameran
1px
Pusat Pengujian
1px
Pusat Logistik
1px
Pusat Pemasaran
1px
80+
Tim Pemasaran
Ora ana data
Jaringan Penjualan Tallsen

Tallsen wis nggawe tim pemasaran profesional luwih saka 80 staf ing kombinasi ERP, sistem manajemen CRM lan model pemasaran O2O platform e-commerce, nyedhiyakake panuku lan pangguna saka 87 negara lan wilayah ing saindenging jagad kanthi macem-macem hardware omah. solusi. Tallsen nduweni area industri modern 13.000㎡, pusat pemasaran 200㎡, pusat pengujian produk 200㎡, ruang pameran pengalaman 500㎡, pusat logistik 1.000㎡.

Kawasan industri modern
Balai pameran
Pusat testing produk
Pusat pemasaran
Ora ana data
THAT'S WHY JOIN TALLSEN

Narik investasi global

Kanggo agen banget sing entuk standar turnover lan ndhuwur, markas bakal menehi bonus rebate stepwise.

Ora ana data

Jaringan sales Tallsen

Tallsen wis nggawe tim pemasaran profesional luwih saka 80 staf ing kombinasi ERP, sistem manajemen CRM lan model pemasaran O2O platform e-commerce, nyedhiyakake panuku lan pangguna saka 87 negara lan wilayah ing saindenging jagad kanthi macem-macem hardware omah. solusi. Tallsen nduweni area industri modern 13.000㎡, pusat pemasaran 200㎡, pusat pengujian produk 200㎡, ruang pameran pengalaman 500㎡, pusat logistik 1.000㎡.
Kawasan industri modern
Balai pameran
Pusat testing produk
Pusat pemasaran
Ora ana data
Kasengsem ing TALLSEN?

Nggolek solusi aksesoris hardware kanggo nambah kualitas produk furnitur sampeyan? Pesen saiki, Download katalog kita kanggo inspirasi liyane lan saran gratis.

Kabar paling anyar

Tallsen minangka merek hardware sing marisi semangat pakaryan Jerman lan ngetrapake konsep manufaktur sing unggul kanggo ndhukung kesehatan lan rasa seneng kanggo atusan yuta kulawarga.
Dina iki, kita’re arep njupuk dipikir ing manufaktur basket panyimpenan pawon paling buktiaken lan dipercaya ing Jerman
2024 07 12
Jerman duwe akeh manufaktur hardware sing kondhang sing nggawe fitting lan aksesoris kanggo kabeh jinis perabot, nanging ing kirim iki, kita’ve saring iku mudhun menyang ndhuwur 10 lemari klambi manufaktur hardware
2024 07 12
Ing Tallsen, kita nggawe macem-macem slide laci stainless steel sing nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan. Nalika kita utamané ngebaki pangguna pawon, sampeyan bisa malah nggunakake iki ing jedhing utawa ruang paling ngisor yen sampeyan njaluk lapisan ireng electrophoretic kita.
2024 07 12
We’bakal nuduhake sampeyan 5 pertimbangan sing kudu ditindakake sadurunge tuku slide laci. Dadi, lungguha, santai, lan ayo nuntun sampeyan ing proses kasebut!
2024 07 12
Ora ana data

Apa sampeyan duwe pitakon?

Hubungi kita saiki.

Nggawe aksesoris Hardware kanggo produk furnitur sampeyan.
Entuk solusi lengkap kanggo aksesori hardware perabot.
Nampa dhukungan teknis kanggo instalasi aksesoris hardware, pangopènan & koreksi.

Duwe Pitakonan?

Bebas bae kanggo kontak karo kita

Kita terus-terusan ngupayakake mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
Solusi
alamat
TALLSEN Inovasi lan Teknologi Industri, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Provinsi Guangdong, P. R. Cina
Customer service
detect