Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 1
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 2
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 3
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 4
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 5
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 6
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 1
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 2
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 3
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 4
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 5
Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 6

Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides

Logo: Customized
Packing: 1 set/kantong plastik: 15 set/karton
Rega: EXW
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    push extension lengkap kanggo mbukak bal prewangan laci pelari


    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 7


    PUSH TO OPEN

    BALL BEARING DRAWER SLIDES

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 8




    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 9


    Deskripsi Produk

    jeneng:

    push extension lengkap kanggo mbukak werni prewangan laci saluran ngleyang ril

    Ketebalan Geser

    1.0*1.0*1.2mm

    dawa

    250mm-600mm

    Bahan

    Baja Cold Rolled

    Packing:

    1 set/tas plastik; 15 set/karton

    Kapasitas Loading:

    35kg

    Geser Jembar:

    45mm

    Geser Gap:

    12,7 ± 0,2 mm

    Rampung:

    Seng plating/Elektroforesis ireng

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 10

    PRODUCT DETAILS

    push extension lengkap kanggo mbukak werni prewangan laci saluran Kapasitas nggunakake spring pindho lan damper inti tembaga murni lan desain bantalan bal.

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 11
    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 12

    Lumahing kasebut liwat perawatan elektroforesis. Lapisan elektroforesis nyegah hawa langsung kontak karo piring baja rel.

    Iku m ade saka 1.2mm dhuwur-Kapadhetan thickened steel.The prewangan kapasitas bisa dadi dhuwur minangka 35kg / 80Pound.

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 13
    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 14

    Desain baris pindho bal baja padhet bisa njamin operasi sing lancar, imbang lan bisu saka rel pandhuan.


    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 15




    INSTALLATION DIAGRAM


    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 16


    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 17

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 18

    Tallsen Company, sing dadi produsen profesional hardware kluwarga luwih saka 28 taun pengalaman. TALLSEN wis ing posisi anjog ing lapangan Furnitur lan aksesoris hardware ing China.

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 19

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 20

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 21

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 22

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 23

    Push Extension Full kanggo Mbukak Ball Bearing Drawer Slides 24


    Pitakonan Lan Jawaban:

    Apa kapasitas muat slide sampeyan?

    A: Kapasitas muat nganti 35kg

    P: Apa keuntungan saka slide iki?

    A: Fungsi push lan mbukak


    P: Rampung warna apa sing bisa dak pilih kanggo slide sampeyan?

    A: Seng plating/Elektroforesis ireng




    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online