American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 1
American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 1

American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides

Packing: 1 set/tas plastik; 10 set/karton
Rega: EXW
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Tipe Amérika 15 inch 21 inch push kanggo mbukak ngisor gunung minger laci


    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 2

    USA jinis push 15 inci 21 inci kanggo mbukak slide laci undermount

    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 3

    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 4


    Deskripsi Produk:

    jeneng:

    Push ekstensi lengkap kanggo mbukak slide laci undermount sing didhelikake

    kekandelan:

    1.8*1.5*1.0mm

    dawa:

    12-21 inci alus nutup undermount laci minger

    Kapasitas Loading:

    30kg

    Packing:

    1 set/polybag; 10 set/karton

    Ketebalan Panel samping:

    16/18mm

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China



    PRODUCT DETAILS

    1. Desain ekstensi lengkap telung bagean

    Spasi tampilan gedhe, laci katon cetha, lan njupuk kanthi gampang




    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 5
    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 6

    2. Laci mburi panel hook

    Desain humanized kanggo nyegah laci saka ngusapake mlebu



    3. Desain meneng keropos

    Miturut kabutuhan instalasi trek, pilih sekrup pemasangan kosong sing cocog



    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 7
    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 8


    5.Gesper wesi utawa gesper plastik bisa dipilih miturut cara imbuhan instalasi sing dibutuhake kanggo nambah penak dienggo.



    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 9

    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 10


    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 11

    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 12

    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 13

    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 14

    American Type 15 Inch 21 Inch Push Kanggo Mbukak Undermount Drawer Slides 15


    Pitakonan Lan Jawaban:


    Jembaré laci bakal gumantung ing geser sing dipilih lan reresik sisih-kanggo-sisih sing dibutuhake kanggo geser kasebut. Tunjangan sisih menyang sisih kisaran saka 3/8 "sakabèhé nganti 1/2" sakabèhé, gumantung saka seri sing dipilih.


    Ambane laci kudu cocog karo slide sing dipilih. (Yaiku, Yen sampeyan milih geser laci 18", kothak laci kudu jero uga 18, lan liya-liyane.)


    Jinis geser iki uga nduweni tunjangan dhuwur tartamtu.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online