Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 1
Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 1

Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides

Packing: 1 set/tas plastik; 10 set/karton
Rega: EXW
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Setengah extension alus nutup ngisor gunung laci minger


    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 2


    HALF EXTENSION SOFT CLOSE UNDERMOUNT DRAWER SLIDES

    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 3

    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 4


    Deskripsi Produk:

    jeneng:

    Setengah extension soft close ndhelikake undermount laci geser

    kekandelan:

    1.8*1.5*1.3mm

    dawa:

    250mm-600mm

    Kapasitas Loading:

    25kg

    Packing:

    1 set/polybag; 10 set/karton

    Ketebalan Panel samping:

    16/18mm

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China



    PRODUCT DETAILS

    1. Pangaturan gaya mbukak lan nutup,

    Sekrup njero bisa nyetel gaya bukaan lan nutup


    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 5
    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 6

    2. Kait piring mburi laci,

    nyegah laci saka ngusapake mlebu


    3. Posisi meneng keropos

    ngawut-awut bisa diinstal ing bakal.


    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 7
    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 8



    4. Damper internal,

    Gamelan ngusapake, nutup bisu



    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 9

    INSTALLATION DIAGRAM

    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 10


    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 11

    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 12

    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 13

    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 14

    Setengah Extension Soft Close Undermount Drawer Slides 15


    Pitakonan Lan Jawaban:


    Jembaré laci bakal gumantung ing geser sing dipilih lan reresik sisih-kanggo-sisih sing dibutuhake kanggo geser kasebut. Tunjangan sisih menyang sisih kisaran saka 3/8 "sakabèhé nganti 1/2" sakabèhé, gumantung saka seri sing dipilih.


    Ambane laci kudu cocog karo slide sing dipilih. (Yaiku, Yen sampeyan milih geser laci 18", kothak laci kudu jero uga 18, lan liya-liyane.)


    Jinis geser iki uga nduweni tunjangan dhuwur tartamtu.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online