Soft Close Didhelikake Drawer Glides 1
Soft Close Didhelikake Drawer Glides 2
Soft Close Didhelikake Drawer Glides 3
Soft Close Didhelikake Drawer Glides 4
Soft Close Didhelikake Drawer Glides 5
Soft Close Didhelikake Drawer Glides 1
Soft Close Didhelikake Drawer Glides 2
Soft Close Didhelikake Drawer Glides 3
Soft Close Didhelikake Drawer Glides 4
Soft Close Didhelikake Drawer Glides 5

Soft Close Didhelikake Drawer Glides

Packing: 1 set/tas plastik; 10 set/karton
Rega: EXW
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    SL4328 Soft Close Concealed Drawer Glides


    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 6


    FULL EXTENSION SOFT CLOSING UNDERMOUNT DRAWER SLIDES

    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 7

    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 8


    Deskripsi Produk:

    jeneng:

    SL4328 Soft Close Concealed Drawer Glides

    kekandelan:

    1.8*1.5*1.3mm

    dawa:

    250mm-600mm

    Kapasitas Loading:

    30kg

    Packing:

    1 set/polybag; 10 set/karton

    Ketebalan Panel samping:

    16/18mm

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China



    PRODUCT DETAILS

    SL4328 Soft Close Concealed Drawer Glides

    digawe saka baja Galvanized dhuwur-bahan, dimaksudaké kanggo nggunakake pigura pasuryan utawa lemari Frameless.

    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 9
    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 10

    Muter laci gunung ngisor cedhak sing alus kompatibel karo jinis laci lan kabinet utama (undermount) lan cocog kanggo proyek konstruksi anyar, remodeling lan panggantos.


    Glides Laci sing Didhelikake dirating kanggo panggunaan tugas abot (munggah nganti 75 lbs), kanthi fungsi sing cedhak-alus kanggo njamin laci nutup kanthi alon lan meneng.

    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 11
    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 12

    Slide nyedhiyakake kualitas sing ora cocog karo daya tahan sing bisa dipercaya


    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 13

    INSTALLATION DIAGRAM

    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 14

    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 15

    Tallsen nduweni staf sing terlatih lan duwe kawruh sing kompeten kanggo nulungi para pelanggan kanthi pesenan produk. Makarya liwat telpon lan email, tim kita nduweni kemampuan kanggo nggarap sampeyan ing kabeh proses renovasi/bangunan proyek.



    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 16


    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 17

    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 18

    Soft Close Didhelikake Drawer Glides 19Soft Close Didhelikake Drawer Glides 20


    Pitakonan Lan Jawaban:

    Entuk Pangukuran Cepet

    Gunakake ukuran tape kanggo ngetung jembaré rakitan geser laci. Sampeyan uga mbutuhake pangukuran kanthi nyelehake tape ing pinggir karo pojok kiwa ngisor kothak nganti pinggir ndhuwur ing mburi. Nggawe tandha potlot lan ngluwihi iki bebarengan karo amarga. Nggunakake kothak kombinasi nggawa markdown ing pasuryan mburi kothak laci kanggo referensi.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online