Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 1
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 2
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 3
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 4
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 5
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 6
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 7
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 1
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 2
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 3
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 4
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 5
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 6
Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 7

Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel

Dawane: 270mm-550mm
Logo: Customized
Packing: 4 Sets/karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    SL4830 Sinkronisasi Mumbul Undermount Drawer Channel


    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 8 Rail Hidden Rebound Sinkron telung bagean kanthi gagang telung dimensi

    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 9



    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 10

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    SL4830 Sinkronisasi Mumbul Undermount Drawer Channel

    Ketebalan Geser

    1.8*1.5*1.0 mm

    Ketebalan Papan Sisi:

    biasane 16mm utawa 18mm yen perlu

    dawa:

    250mm-600mm

    Up & Down,Left & Right

    ± 1,5 mm, ± 1,5 mm

    Packing:

    1 set/polybag; 10 Sets / karton

    Kapasitas:

    30kg

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Pangaturan Opening Force:

    +25%


    PRODUCT DETAILS

    SL4830 Sinkronisasi Mumbul Undermount Drawer Channel

    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 11


    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 12



    Ekstensi lengkap, geser push-to-open nduweni sistem bukaan push kanggo laci tanpa gagang.







    Mung tekanan tipis ing ngarep laci cukup kanggo laci mbukak dhewe.


    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 13
    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 14

    Klip pemasangan sing bisa diatur enem arah ndadekake instalasi sing gampang lan ora repot.





    Dawane laci: 15"
    Dawane geser: 15.38"
    Kapasitas beban: 75 lbs. (100 statis)
    imbuhan dhuwur laci: +3mm
    Push-to-Open terintegrasi menyang pelari






    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 15



    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 16Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 17

    INSTALLATION DIAGRAM

    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 18


    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 19

    Tallsen minangka salah sawijining pemasok hardware furnitur sing paling tuwa lan paling gedhe ing negara kasebut. Sampeyan bakal nemokake Tallsen sing didol ing luwih saka 70 wilayah utama ing ndonya. Katalog Tallsen minangka standar ing antarane perabotan omah sing kasedhiya ing endi wae.

    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 20


    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 21


    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 22Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 23





    Sinkronisasi Bouncing Undermount Drawer Channel 24





    Pitakonan Lan Jawaban:

    P: babagan rega?

    A: W Kita pabrik profesional, kita bisa menehi rega ex-pabrik menehi rega paling terjangkau


    Q: Kualitas?

    A: Bahan kita minangka pemasok domestik sing kondhang, bahan kasebut dijamin, lan kita duwe departemen pengujian paling profesional. Saben produk diuji kanthi ketat sadurunge dikirim menyang pelanggan.


    Q: Apa sampeyan aran kaya kualitas produk kita?

    A: Luwih saka 3 taun.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online