Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 1
Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 2
Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 3
Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 4
Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 5
Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 1
Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 2
Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 3
Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 4
Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 5

Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur

Packing: 4 PCS/CATON
MOQ:200 PCS
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FE8100 luwes stainless steel Furnitur sikil lan sikil


    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 6


    TABLE LEG

    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 7

    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 8

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8100 luwes stainless steel Furnitur sikil lan sikil

    Jinis:

    Kaki Meja Furnitur Stainless Steel

    Bahan:

    wesi

    dhuwur:

    Φ60 * 710mm, 820mm, 870mm, 11000mm

    Finsh:

    Plating krom, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak

    Packing:

    4PCS/CATON

    MOQ:

    200 PCS

    Tanggal sampel:

    7--10 dina


    PRODUCT DETAILS

    Sikil meja poligonal baja FE8100 dilengkapi dhasar wesi kanggo counter bar, meja makan, lsp. Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 9
    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 10

    Model iki bisa disesuaikan ing dhuwur apa wae, kanthi cepet disesuaikan; instalasi lan disassemble cepet lan trep.


    ABS luwes plastik foot pad, luwes 0-3cm; tray thickened, pasukan support maksimum saka sikil meja siji bisa tekan 200kg. Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 11

    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 12


    INSTALLATION DIAGRAM


    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 13Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 14

    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 15

    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 16

    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 17

    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 18

    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 19

    Sikil lan Kaki Furnitur Stainless Steel sing bisa diatur 20


    FAQS:

    Q1: Apa sampeyan nawakake biaya cetakan gratis kanggo produk anyar?
    A: Ya, biaya cetakan gratis adhedhasar kerjasama jangka panjang, jumlah pesenan kudu tetep.


    Q2: Apa sampeyan duwe stok produk?

    A: Ya, Kita bisa nyedhiyakake gaya umum sing dikarepake, kanggo model khusus kudu digawe maneh minangka syarat pelanggan.


    Q3: Apa sampeyan bisa ngirim sampel kanggo referensi kita?

    A: Kaya biasane, kita ngirim sampel gratis, lan ongkos kirim kudu dibayar dening panuku, nanging biaya bakal dibalekake nalika ana pesenan tenan.


    Q4: Aku bisa rembugan rega?

    A: Ya, welcome kanggo hubungi kita, kanggo takon rega.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online