Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 1
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 2
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 3
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 4
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 5
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 6
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 1
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 2
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 3
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 4
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 5
Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 6

Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia

Rampung: Plating Chrome, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak
Packing: 4 PCS/CATON
MOQ:500 PCS
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FE8130 Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia


    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 7


    SOFA LEGS

    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 8

    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8130 Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia

    Jinis:

    Furnitur Kaki Meja

    dhuwur:

    Φ60 * 710mm, 820mm, 870mm, 1100mm

    Finsh:

    Plating krom, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak

    Packing:

    4 PCS/CATON

    MOQ:

    500 PCS


    PRODUCT DETAILS

    FE8130 Kaki perabot digawe saka wesi, sing kuwat lan tahan lama; tabung punika 50mm ing diameteripun, dhuwur standar 70mm, lan kekandelan tabung punika 0.7mm. Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 10
    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 11 Iku proses electroplating multi-lapisan, anti-karat lan anti-karat.
    Iku karo bantalan mlaku luwes, lantai The unbalance bisa diatur dhewe, nganti 5cm, lan uga nduweni fungsi non-slip lan nyandhang-tahan. Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 12

    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 14Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 15

    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 16

    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 17

    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 18

    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 19

    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 20

    Kuningan Furniture Sofa Kaki Australia 21


    FAQS:

    Q1: Apa perusahaan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A: Kita minangka pabrik Audit SGS, luwih saka 25 taun pengalaman manufaktur ing hardware furnitur.


    Q2: Kepiye babagan MOQ?

    A: produk beda, MOQ bakal beda, sampeyan bisa hubungi kita kanggo rincian.


    Q3: Kepiye carane mriksa rega paling anyar?

    A: Kita mesthi entuk tawaran khusus kanggo sampeyan. Kanthi akeh tawaran apik, sampeyan bisa nemokake manawa akeh produk sing luwih murah tinimbang sing sampeyan pikirake!


    Q4: Kepiye carane bisa ngerti kualitas sadurunge nggawe pesenan?
    A: Sampel diwenehake kanggo tes kualitas.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online