Kaki Furnitur Logam Dekoratif 1
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 2
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 3
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 4
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 5
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 6
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 1
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 2
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 3
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 4
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 5
Kaki Furnitur Logam Dekoratif 6

Kaki Furnitur Logam Dekoratif

MOQ:2400PCS
Rampung: Matt ireng, titanium
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FE8060 sikil Furnitur logam dekoratif


    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 7


    STEEL FOOT

    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 8

    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8060 sikil Furnitur logam dekoratif

    dhuwur:

    12cm / 15cm / 18cm / 20cm

    Bobot :

    275g / 312g / 350g / 377g

    MOQ:

    2400PCS

    Finsh:

    Matt ireng, titanium

    Tanggal sampel:

    7--10 dina


    PRODUCT DETAILS

    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 10 FE8060 cocok kanggo meja makan, kursi makan, kasur bocah, lemari jedhing, lemari tembok, lemari, lemari bedside lan perabot liyane
    Proses electroplating multi-lapisan, lapisan anti banyu lan anti-karat, lapisan degreasing lan decontamination, lapisan sealing polesan. Kaki Furnitur Logam Dekoratif 11
    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 12 Werna model iki kalebu ireng matte, titanium, krom, gun ireng kanggo pilihan sampeyan.


    INSTALLATION DIAGRAM

    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 13Kaki Furnitur Logam Dekoratif 14

    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 15

    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 16

    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 17

    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 18

    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 19

    Kaki Furnitur Logam Dekoratif 20


    FAQ

    Q1: Bisa ngatur specifications sandi?

    Kabeh produk bisa disesuaikan kanthi gambar utawa conto.


    Q2: Kepiye carane njaluk conto hardware?
    A: Kita bakal ngirim menyang sampeyan kanthi express.DHL, FEDEX lan liya-liyane.


    Q3: Kepiye carane bisa tekan pabrik sampeyan saka bandara Guangzhou?

    A: Kita ana ing Jinli, Zhaoqing City of Guangdong, ora adoh saka Guangzhou menyang pabrik kita. Sampeyan bisa njupuk metro dhuwur ing stasiun Nan Guangzhou. Butuh udakara 25 menit tekan stasiun San Shui Nan. Saka San Shui Nan menyang pabrik kita, butuh udakara 15 menit.


    Q4: Apa model perusahaan sampeyan kalebu?

    A: Kita minangka pabrikan profesional ing bidang hardware furnitur lan aksesoris hardware kanthi riwayat pengalaman 28 taun.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online