Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 1
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 2
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 3
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 4
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 5
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 6
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 1
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 2
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 3
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 4
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 5
Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 6

Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas

MOQ:2400PCS
Rampung: Matt ireng, titanium
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas FE8060


    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 7


    STEEL FOOT

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 8

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas FE8060

    dhuwur:

    12cm / 15cm / 18cm / 20cm

    Bobot :

    275g / 312g / 350g / 377g

    MOQ:

    2400PCS

    Finsh:

    Matt ireng, titanium

    Tanggal sampel:

    7--10 dina


    PRODUCT DETAILS

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 10

    Kualitas Premium - Kaki Furnitur Jepit Rambut Emas FE8060 digawe saka logam tugas abot, sing menehi dhukungan sing kuat lan awet kanggo perabotan sampeyan .

    Inggih Rampung - Sikil furnitur logam wis polesan emas, sing nganyarke lan ngowahi perabot lan dekorasi sampeyan. Sikil miring 5 inci nambah dhuwur lan rinci ing perabot apa wae

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 11
    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 12

    Gampang kanggo Instal - Sikil furnitur jepit rambut gampang dipasang kanthi sekrup sing diwenehake. Saben sikil dipasang karo bantalan pelindung sing bisa dicopot sing nglindhungi lantai saka goresan.


    INSTALLATION DIAGRAM

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 13

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 14

    Tallsen Hardware nyumbang kanggo kurang sampah - lan umur luwih dawa kanggo perabotan sing ditresnani lan planet kita sing larang regane. Kanthi tembung liyane - iku win win win - kanggo sampeyan, dompet lan lingkungan! Kita bangga pengaruhe wong kanggo nggawe pilihan sadar lan apik gayane - kroso luwih apik babagan omah-omahé ing kabeh cara.

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 15

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 16

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 17

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 18

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 19

    Sikil Furnitur Jepit Rambut Emas 20


    FAQ

    Q1: Bisa ngatur specifications sandi?

    Kabeh produk bisa disesuaikan kanthi gambar utawa conto.


    Q2: Kepiye carane njaluk conto hardware?
    A: Kita bakal ngirim menyang sampeyan kanthi express.DHL, FEDEX lan liya-liyane.


    Q3: Kepiye carane bisa tekan pabrik sampeyan saka bandara Guangzhou?

    A: Kita ana ing Jinli, Zhaoqing City of Guangdong, ora adoh saka Guangzhou menyang pabrik kita.


    Q4: Apa model perusahaan sampeyan kalebu?

    A: Kita minangka pabrikan profesional ing bidang hardware furnitur lan aksesoris hardware kanthi riwayat pengalaman 28 taun.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online