Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 1
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 2
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 3
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 4
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 5
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 6
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 1
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 2
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 3
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 4
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 5
Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 6

Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur

Rampung: Plating Chrome, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak
Packing: 4 PCS/CATON
MOQ:400 PCS
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FE8140 Sikil Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur


    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 7


    FURNITURE LEG

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 8

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8140 Sikil Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur

    Jinis:

    Dasar wesi awujud cakar Kaki Furnitur

    dhuwur:

    Φ60 * 710mm, 820mm, 870mm, 1100mm

    Finsh:

    Plating krom, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak

    Packing:

    4 PCS/CATON

    MOQ:

    400 PCS


    PRODUCT DETAILS

    FE8140 Sikil Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur

    Dhuwur: 30 inci / 76.2cm (karo piring dipasang), mekanisme sekrup ing sisih ngisor bisa nyetel babagan 1 inci / 2.5cm,

    piring soyo tambah bab 0,4 inch / 1cm dhuwur.

    Dhiameter: 2 inci / 5cm. Bobot: 2LB/0.91KG (siji sikil).

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 10
    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 11 Sawetara benang saka sikil meja ora vertikal kanthi sampurna. Sampeyan kudu meneng hard supaya piring soyo tambah bisa menehi Utas sawetara meksa kanggo nggawe vertikal. UTAWA nyoba macem-macem sikil meja lan kombinasi piring soyo tambah.

    Sikil Furnitur iki digawe saka Logam Kuwat sing kanggo tugas abot. Siji sikil siji bisa nganti 220 lbs. Lumahinge diolah nganggo semprotan elektrostatik lan ora ana ambune lan ramah lingkungan.

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 12

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 13


    INSTALLATION DIAGRAM

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 14

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 15

    Tallsen Hardware diajeni dadi perusahaan manufaktur gedhe lan kreatif ing kutha Zhaoqing, China. Saben hardware kita digawe kanthi bangga. Desain kita teka ing pirang-pirang ukuran-lan variasi khusus sing dibutuhake. Lan saben variasi ukuran sikil mbutuhake desain sikil kanthi skala khusus. Kita nindakake iki supaya sampeyan bisa entuk imbangan sakabèhé sing paling apik ing desain sampeyan, kaya sing sampeyan bayangake.


    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 16

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 17

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 18

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 19

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 20

    Kaki Meja Logam Dhuwur sing bisa diatur 21


    FAQS:

    Q1: Kepiye carane bisa hubungi nalika blanja?

    A: Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kita kanthi ngeklik "Kontak supplier", kita bakal langsung mangsuli.


    Q2: Apa kita bisa nindakake kontrol kualitas dening anggota tim kita ing lokasi sadurunge dikirim?
    A: Ya, Kita uga bakal ngatur kontrol kualitas dhewe sadurunge dikirim.


    Q3: Apa sampeyan nampa OEM utawa ODM?

    A: Ya, Kita profesional ing OEM lan ODM. Now we are Cooperating with famous brands for OEM & ODM.


    Q4: Kepiye carane bisa ngeculake pembayaran menyang sampeyan?

    A: Kita bisa nampa pembayaran dening T/T, L/C, Paypal, Western union etc


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online