Sikil Furnitur Emas Disikat 1
Sikil Furnitur Emas Disikat 2
Sikil Furnitur Emas Disikat 3
Sikil Furnitur Emas Disikat 4
Sikil Furnitur Emas Disikat 5
Sikil Furnitur Emas Disikat 6
Sikil Furnitur Emas Disikat 1
Sikil Furnitur Emas Disikat 2
Sikil Furnitur Emas Disikat 3
Sikil Furnitur Emas Disikat 4
Sikil Furnitur Emas Disikat 5
Sikil Furnitur Emas Disikat 6

Sikil Furnitur Emas Disikat

Packing: 4 PCS/CATON
MOQ:200 PCS
Tanggal sampel: 7--10 dina
Tanggal pangiriman: 15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FE8210 Disikat Sikil Furnitur Emas


    Sikil Furnitur Emas Disikat 7


    FURNITURE LEG

    Sikil Furnitur Emas Disikat 8

    Sikil Furnitur Emas Disikat 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8210 Sikil Furnitur Emas Disikat

    Jinis:

    Kaki Furnitur Dasar Aluminium Fishtail

    Bahan:

    Wesi karo Base Aluminium

    dhuwur:

    Φ60 * 710mm, 820mm, 870mm, 1100mm

    Finsh:

    Plating krom, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak

    Packing:

    4 PCS/CATON

    MOQ:

    500 PCS

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Tanggal pangiriman:

    15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman


    PRODUCT DETAILS

    Kaki furnitur FE8210 minangka penebalan padhet, rasa matte, campuran aluminium sing disenengi, lan bantalan beban ora gampang rusak. Sikil Furnitur Emas Disikat 10
    Sikil Furnitur Emas Disikat 11 Nduwe kualitas tukang timur lan kekerasan sing kuat. Sikil meja logam prasaja gaya Eropa ndadekake wong urip luwih apik.
    Jumlah pesenan minimal produk yaiku 500 set, beban maksimal 500 kg, lan diametere 60mm. Sikil Furnitur Emas Disikat 12

    Sikil Furnitur Emas Disikat 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    Sikil Furnitur Emas Disikat 14Sikil Furnitur Emas Disikat 15

    Sikil Furnitur Emas Disikat 16

    Sikil Furnitur Emas Disikat 17

    Sikil Furnitur Emas Disikat 18

    Sikil Furnitur Emas Disikat 19

    Sikil Furnitur Emas Disikat 20

    Sikil Furnitur Emas Disikat 21


    FAQ

    Q1:: Apa aku duwe kesempatan dadi distributor sampeyan ing negaraku?

    A: Mesthi ya, hubungi kita saiki kanggo rincian liyane.


    Q2:: Kepiye sampeyan njamin kualitas?

    A: Kita duwe sistem kontrol QC sing ketat kanggo njamin kualitas produk.


    Q3: Kepiye carane ngerti rega sampeyan?

    Rega adhedhasar syarat khusus panuku, mula menehi katrangan ing ngisor iki kanggo mbantu menehi rega sing pas kanggo sampeyan


    Q4: Kenapa milih kita?

    * Produk berkualitas

    * Rega cukup

    * Layanan apik


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online