Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 1
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 2
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 3
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 4
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 5
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 6
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 1
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 2
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 3
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 4
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 5
Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 6

Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg

Packing: 4 PCS/CATON
MOQ:200 PCS
Tanggal sampel: 7--10 dina
Tanggal pangiriman: 15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FE8200 Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg


    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 7


    FURNITURE LEG

    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 8

    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8200 Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg

    Jinis:

    Kaki Furnitur Dasar Aluminium Fishtail

    Bahan:

    Wesi karo Base Aluminium

    dhuwur:

    Φ60 * 710mm, 820mm, 870mm, 1100mm

    Finsh:

    Plating krom, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak

    Packing:

    4 PCS/CATON

    MOQ:

    500 PCS

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Tanggal pangiriman:

    15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman


    PRODUCT DETAILS

    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 14Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 15

    Tallsen Hardware minangka perusahaan pribadi merek Jerman saka bisnis hardware omah sing nglayani pelanggan ing saindenging jagad. Saka wiwitan asor kita prodhuksi pilihan cilik saka piranti woodworking, kita wis endeavored kanggo Foster semangat Creative kita pelanggan. Nalika terus-terusan ngembangake lini produk sing misuwur, kita wis nggedhekake ruang lingkup kanggo kalebu hardware pawon, hardware ruang tamu, hardware kantor, nawakake macem-macem produk sing ngrampungake masalah saben dina.

    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 16

    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 17

    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 18

    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 19

    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 20

    Dhuwur Imbuhan Tubular Steel Tabel Leg 21


    FAQ

    Q1:: Apa aku duwe kesempatan dadi distributor sampeyan ing negaraku?

    A: Mesthi ya, hubungi kita saiki kanggo rincian liyane.


    Q2:: Kepiye sampeyan njamin kualitas?

    A: Kita duwe sistem kontrol QC sing ketat kanggo njamin kualitas produk.


    Q3: Kepiye carane ngerti rega sampeyan?

    Rega adhedhasar syarat khusus panuku, mula menehi katrangan ing ngisor iki kanggo mbantu menehi rega sing pas kanggo sampeyan





    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online