Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 1
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 2
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 3
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 4
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 5
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 6
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 1
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 2
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 3
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 4
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 5
Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 6

Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep

Packing: 4 PCS/CATON
MOQ:200 PCS
Tanggal sampel: 7--10 dina
Tanggal pangiriman: 15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kaki Meja Logam kanggo Kantor Ngarep


    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 7


    FURNITURE LEG

    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 8

    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8200 Kaki Meja Logam kanggo Kantor Ngarep

    Jinis:

    Kaki Furnitur Dasar Aluminium Fishtail

    Bahan:

    Wesi karo Base Aluminium

    dhuwur:

    Φ60 * 710mm, 820mm, 870mm, 1100mm

    Finsh:

    Plating krom, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak

    Packing:

    4 PCS/CATON

    MOQ:

    500 PCS

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Tanggal pangiriman:

    15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman


    PRODUCT DETAILS

    FE8200 Kaki Meja Logam kanggo Kantor Ngarep digawe saka logam gulung kadhemen tugas abot kanthi lapisan bubuk sing ora ana ambune lan ora mbebayani.


    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 10
    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 11


    Pad saka bahan awet mesthekake panggunaan tahan lama. Lumahing atos nambah gesekan dadi luwih stabil

    Ing diameteripun saka wentis lan soyo tambah piring mungguh 50 mm / 2 inch nggawe akeh stronger.Adjustable ngisor pad nggampangake kanggo nyetel dhuwur saka 28 inch kanggo 29 inch maksimum. Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 12

    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 14Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 15

    Tallsen Hardware minangka perusahaan pribadi merek Jerman saka bisnis hardware omah sing nglayani pelanggan ing saindenging jagad. Saka wiwitan asor kita prodhuksi pilihan cilik saka piranti woodworking, kita wis endeavored kanggo Foster semangat Creative kita pelanggan. Nalika terus-terusan ngembangake lini produk sing misuwur, kita wis nggedhekake ruang lingkup kanggo kalebu hardware pawon, hardware ruang tamu, hardware kantor, nawakake macem-macem produk sing ngrampungake masalah saben dina.

    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 16

    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 17

    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 18

    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 19

    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 20

    Kaki Meja Logam Kanggo Kantor Ngarep 21


    FAQ


    Pilih gaya interior sampeyan

    Tabel minangka salah sawijining perabot sing paling akeh digunakake ing interior apa wae lan biasane dadi pusat ruangan. Mangkono, milih sikil meja sing tepat mbutuhake mundur lan njupuk pendekatan sing luwih jembar babagan mikirake gaya lan tujuan interior sakabèhé. Ana akeh gaya sing bisa dipilih, nanging sing sampeyan coba entuk? endi sing dadi favoritmu? Utawa gaya apa sing cocog karo desain interior sampeyan? Apa tradisional, kontemporer, utawa wildly asli lan unik, sikil meja tengen tenan bakal nggawa desain sampeyan bebarengan.


    Dhuwur meja

    Dhuwur meja sampeyan bakal nemtokake apa sing bakal digunakake. Apa jenis meja sing sampeyan goleki? Meja kerja? Meja Makan? Bangku kerja dhuwur ngadeg? Ngenali tujuan meja sampeyan bakal mbantu nemtokake dhuwur sing tepat. Contone, meja makan biasa biasane dhuwuré 30 inci nalika meja kopi luwih saka 16 inci nganti 18 inci. Meja kerja bisa mlaku rada ngisor utawa luwih dhuwur gumantung sapa sing bakal nggunakake meja, nanging biasane dhuwure udakara 28 "nganti 30". Ngelingi rincian kasebut bakal njamin meja nduweni dhuwur sing sampurna lan sikil tengen sing cocog.

    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online