Office & Desk Height Table Legs 1
Office & Desk Height Table Legs 2
Office & Desk Height Table Legs 3
Office & Desk Height Table Legs 4
Office & Desk Height Table Legs 5
Office & Desk Height Table Legs 6
Office & Desk Height Table Legs 7
Office & Desk Height Table Legs 8
Office & Desk Height Table Legs 1
Office & Desk Height Table Legs 2
Office & Desk Height Table Legs 3
Office & Desk Height Table Legs 4
Office & Desk Height Table Legs 5
Office & Desk Height Table Legs 6
Office & Desk Height Table Legs 7
Office & Desk Height Table Legs 8

Office & Desk Height Table Legs

Rampung: Plating Chrome, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak
Packing: 4 PCS/CATON
MOQ:400 PCS
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FE8140 Office & Desk Height Table Legs


    Office & Desk Height Table Legs 9


    FURNITURE LEG

    Office & Desk Height Table Legs 10

    Office & Desk Height Table Legs 11

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8140 Office & Desk Height Table Legs

    Jinis:

    Dasar wesi awujud cakar Kaki Furnitur

    dhuwur:

    Φ60 * 710mm, 820mm, 870mm, 1100mm

    Finsh:

    Plating krom, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak

    Packing:

    4 PCS/CATON

    MOQ:

    400 PCS


    PRODUCT DETAILS

    FE8140 Office & Desk Height Table Legs

    sing fungsi, cetha looking, sikil kuwat ing prices cukup lan dibangun kanggo nangani kathah abot.


    Office & Desk Height Table Legs 12
    Office & Desk Height Table Legs 13 Dheweke nggawe sikil meja panggantos sing apik ing kantor ngarep, meja utawa malah meja pawon.

    Apik kanggo meja, meja, meja pawon. Gampang kanggo nginstal. Padha fungsional, katon cetha, kuwat.

    30 Inci Dhuwur Sikil Meja Metal

    4 x Kaki Meja, 20 x Sekrup Panjang, 4 x Pemasangan Plat

    Maks. dhuwur 787mm / 31"

    Mini. dhuwur 762mm / 30"


    Office & Desk Height Table Legs 14

    Office & Desk Height Table Legs 15


    INSTALLATION DIAGRAM

    Office & Desk Height Table Legs 16

    Office & Desk Height Table Legs 17

    Tallsen fokus ing rincian desain. Owah-owahan proporsional nambah utawa nyuda ukuran kayu ngowahi kudu mirrored karo owah-owahan padha-persen ing saben rinci.Proses iki bisa muni mung matematika. Inggih, math ndadekake kowe cedhak; Nanging, njupuk math tengen mung wiwitan. Sawise pitungan matematika, desain apik mbutuhake mripat dilatih kanggo ndeleng apa wis diganti kanggo Samsaya Awon, lan kanggo mbenerake.


    Office & Desk Height Table Legs 18

    Office & Desk Height Table Legs 19

    Office & Desk Height Table Legs 20

    Office & Desk Height Table Legs 21

    Office & Desk Height Table Legs 22

    Office & Desk Height Table Legs 23


    FAQS:

    Q1: Kepiye carane bisa hubungi nalika blanja?

    A: Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kita kanthi ngeklik "Kontak supplier", kita bakal langsung mangsuli.


    Q2: Apa kita bisa nindakake kontrol kualitas dening anggota tim kita ing lokasi sadurunge dikirim?
    A: Ya, Kita uga bakal ngatur kontrol kualitas dhewe sadurunge dikirim.


    Q3: Apa sampeyan nampa OEM utawa ODM?

    A: Ya, Kita profesional ing OEM lan ODM. Now we are Cooperating with famous brands for OEM & ODM.


    Q4: Kepiye carane bisa ngeculake pembayaran menyang sampeyan?

    A: Kita bisa nampa pembayaran dening T/T, L/C, Paypal, Western union etc


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online