Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 1
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 2
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 3
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 4
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 5
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 6
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 1
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 2
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 3
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 4
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 5
Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 6

Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel

Packing: 4 PCS/CATON
MOQ:200 PCS
Tanggal sampel: 7--10 dina
Tanggal pangiriman: 15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel


    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 7


    FURNITURE LEG

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 8

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8200 Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel

    Jinis:

    Kaki Furnitur Dasar Aluminium Fishtail

    Bahan:

    Wesi karo Base Aluminium

    dhuwur:

    Φ60 * 710mm, 820mm, 870mm, 1100mm

    Finsh:

    Plating krom, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak

    Packing:

    4 PCS/CATON

    MOQ:

    500 PCS

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Tanggal pangiriman:

    15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman


    PRODUCT DETAILS

    FE8200 Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel Sikil meja logam kanggo kantor ngarep fungsional, katon cetha, sikil sing kuat kanthi rega sing cukup lan dibangun kanggo nangani beban sing abot.


    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 10
    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 11


    Dheweke nggawe sikil meja panggantos sing apik ing kantor ngarep, meja utawa malah meja pawon.






    Apik kanggo meja, meja, meja pawon. Gampang kanggo nginstal. Sikil meja logam iki fungsional, katon cetha, kuat.


    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 12

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 14Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 15

    Tallsen Hardware nduweni pilihan saka sudhut sikil meja Stainless Steel, sikil meja logam lan dhasar meja kanggo aplikasi komersial nuntut ing Healthcare, Layanan Pangan, lan lingkungan atos kalebu wilayah ruangan. Akeh desain pawon duwe area granit sing overhanging lan sing kudu didhukung. Dasar lan sikil kita duwe piring ndhuwur sing gedhe kanggo permukaan kanggo ngaso.

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 16

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 17

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 18

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 19

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 20

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 21


    FAQ

    Tugas ringan vs. Tugas abot

    Ana rong gaya utama sikil meja logam sing ditawakake: Tugas Ringan lan Tugas Berat.


    Sikil tugas entheng kalebu sikil gaya jepit rambut, sing dimaksud kanggo digunakake ing ndhuwur meja sing luwih tipis (kekandelan 1,5 "utawa kurang) utawa proyek cilik sing ora mbutuhake kekuwatan sing diwenehake dening sikil tugas abot. Sikil tugas entheng bisa digunakake kanggo meja lawang, meja cilik, meja sisih lan meja kopi.

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 22


    Sikil tugas abot digawe saka baja ukuran abot lan dibangun kanggo ndhukung bobot ndhuwur meja abot sing digawe saka kayu, beton, kuarsa utawa kaca. Sikil iki dibangun kanggo generasi pungkasan lan bisa digunakake kanggo meja panedhaan, meja konferensi, meja, bangku lan meja kopi. Sikil tugas abot biasane digawe saka I-Beam, tabung persegi utawa tabung persegi panjang lan bisa ndhukung luwih saka 200lbs saben sikil gumantung saka gaya. Sikil paling kuat yaiku gaya I-Beam X-Frame, diikuti sikil meja Trestle, Square, A-Frame, Trapezoid lan Hourglass.

    Kaki Meja 890 - 710mm - Rampung Stainless Steel 23


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online