Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 1
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 2
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 3
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 4
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 5
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 6
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 1
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 2
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 3
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 4
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 5
Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 6

Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N

Bahan: Baja, plastik, tabung finishing 20 #
Pusat menyang tengah: 245mm
Stroke: 90 mm
Gaya: 20N-150N
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3200 150N Heavy Duty Gas Safety Lift Dhukungan


    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 7


    GAS SPRING


    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 8

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    Dhukungan Tutup GS3200 Kanthi Braket lan Sekrup Instalasi

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #, nilon+POM

    Pusat menyang tengah

    245mm

    Stroke

    90mm

    meksa

    20N-150N

    Pilihan ukuran

    12'-280mm, 10'-245mm, 8'-178mm, 6'-158mm

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas

    Aplikasi

    Gantung munggah utawa mudhun lemari pawon


    PRODUCT DETAILS

    GS3200 150N Heavy Duty Gas Safety Lift Dhukungan digawe saka bahan dhuwur, stabil lan ora Rusty, kang ngalangi saka rusting malah sawise nggunakake kanggo sawetara taun.

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 10
    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 11


    Dhukungan mbukak tutup kanthi sudut maksimal 100 derajat. Tutup alus mbukak alon-alon, becik kanggo ndhukung tutup supaya tetep mbukak.

    Cocog kanggo lemari pawon sing luwih abot, trunks kamar turu, kothak dolanan utawa kothak panyimpenan ing kursi bangku jendhela uga meja lipat kanggo RV.

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 12

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 14

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 15

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 16

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 17

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 18

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 19

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 20

    Dhukungan Angkat Safety Gas Tugas Berat 150N 21


    FAQS

    Q1: Apa iki 22 psi saben angkat utawa saben pasangan?

    A: Iki 150N/33LB saben Piece.


    Q2: Aku duwe kabinèt Concealment ngendi lawang swings mudhun, nggunakake gravitasi. Apa iki bakal meksa lawang mbukak luwih cepet nalika mbukak kunci nganggo magnet?

    A: . Ya, iku bakal meksa lawang mbukak nalika sampeyan ngangkat lan alon-alon nutup nalika sampeyan push mudhun.


    Q3: Aku pengin nambah sethitik saka panyimpenan ing sandi nyelehake ing bathtub. Apa iki bakal mbukak panel kanthi sudut kurang saka 90 derajat?

    A: Matur nuwun kanggo kapentingan ing produk kita. Iya tenanan.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online