Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 1
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 2
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 3
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 4
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 5
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 6
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 7
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 8
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 1
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 2
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 3
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 4
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 5
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 6
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 7
Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 8

Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat

Bahan: Baja, plastik, tabung finishing 20 #
Pusat menyang tengah: 245mm
Stroke: 90 mm
Gaya: 120N-150N
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage


    GS3510 Tetep Angkat Kabinet Pintu Engsel


    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 9


    GAS SPRING


    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 10

    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 11

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3510 Tetep Angkat Kabinet Pintu Engsel

    Bahan

    Dilapisi nikel

    Imbuhan Panel 3D

    +2 mm

    Ketebalan Panel

    16/19/22/26/28mm

    Jembaré Kabinet

    900mm

    Dhuwur Kabinet

    250-500 mm

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Kapasitas Loading

    Jinis entheng 2.5-3.5kg, jinis tengah 3.5-4.8kg, jinis abot 4.8-6kg

    Aplikasi

    Sistem angkat cocok kanggo lemari kanthi dhuwur sing kurang

    Paket 1 pc / polybag 100 pcs / karton


    PRODUCT DETAILS


    Gampang Opening
    Sampeyan mung butuh kekuwatan sethithik kanggo mbukak lawang kabinet. GS3510 Tetep Angkat Kabinet Door Hinge mbantu kanggo push lawang menyang titik imbangan.




    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 12
    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 13


    Free Stop
    Kontrol pasukan sing bisa diatur ngidini bukaan lawang lan titik imbangan bisa disetel kanthi optimal kanggo cocog karo bobot utawa materi saben lawang kanthi optimal. Yen perlu, tambahake klip mbatesi kanggo mbatesi bukaan




    Soft Closing
    Kanthi damper cedhak alus sing dibangun, sing bisa disesuaikan kanthi tepat kanggo lawang sampeyan, nutup kanthi sampurna ing kabeh wektu.




    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 14



    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 15




    standar Eropah

    Luwih saka 60.000 siklus mbukak lan nutup sing njamin umur.




    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 16


    INSTALLATION DIAGRAM


    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 17

    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 18

    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 19

    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 20

    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 21

    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 22

    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 23

    Tetep Engsel Pintu Kabinet Angkat 24


    FAQS

    Q1: Kepiye cara nyetel posisi sudut mandeg alami (nglayang)?

    A: Gumantung ing dhuwur lan bobot saka lawang kabinèt, sampeyan bisa uga kudu nambah utawa nyuda pasukan mbukak lawang


    Q2: Kepiye cara nyetel gaya supaya luwih cocog karo bobot utawa materi lawang?

    A: Tambah klip restrictor kanggo matesi amba mbukak yen perlu.


    Q3: Kepiye carane bisa entuk data sing bener kanggo nginstal engsel menyang kabinet?

    A: Gunakake rumus Power Factor kanggo ngetung input lawang tartamtu.


    Q4: Kepiye cara nyetel arah 3D kabinet?

    A: Pangaturan telung arah terpadu kanggo munggah / mudhun, kiwa / tengen lan mlebu / metu kalebu.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online