Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 1
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 2
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 3
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 4
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 5
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 6
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 1
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 2
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 3
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 4
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 5
Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 6

Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu

Diameter cangkir engsel: 35mm
Tipe produk: two way
Imbuhan ambane:-2mm/+2mm
Base luwes (munggah/mudhun):-2mm/+2mm
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    TH9959 nyetel panel lawang engsel lawang kabinet


    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 7


    clip-on 3d hinge redaman hidrolik sing bisa diatur (kalih arah)

    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 8


    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 9


    jeneng

    Nyetel engsel lawang kabinet panel lawang

    Jinis

    Clip-on

    Sudut pambuka

    110°

    Fungsi

    Soft closing

    Diameter cangkir engsel

    35mm

    jinis produk

    cara nggeret

    Pangaturan ambane

    -2mm/+2mm

    Base luwes (munggah/mudhun)

    -2mm/+2mm

    Ketebalan lawang

    14-20 mm

    Paket

    2 pcs/polybag, 200 pcs/karton

    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 10

    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 11


    PRODUCT DETAILS

    Nyetel engsel lawang kabinet panel lawang Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 12
    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 13

    hardware Furnitur engsel karo

    soft-close sworo seru lan angkat

    Tanpa alat lan fitur 3 dimensi

    imbuhan kanggo alignment lawang pas.

    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 14
    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 15

    Engsel bisa kanggo overlay lengkap

    Setengah overlay lan aplikasi inset.


    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 16


    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 17

    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 18

    Engsel lawang kabinet abot pawon iki asale saka perusahaan Tallsen. Saiki kita duwe area industri modern luwih saka 13.000 meter persegi, luwih saka 400 karyawan profesional, pengalaman produksi 28 taun, lan teknologi produksi kelas siji.

    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 19

    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 20

    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 21

    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 22



    Nyetel Engsel Pintu Kabinet Panel Pintu 23


    FAQ:

    Q1: pira bobot babagan produk iki?

    A: bobot 113g.


    Q2: Apa sampeyan nawakake layanan ODM?

    A: Ya, ODM welcome.


    Q3: Suwene umur beting produk sampeyan?

    A: Luwih saka 3 taun


    Q4: Apa iki pangaturan 3D

    A: inggih.


    Q5: Ing endi pabrik sampeyan? apa kita bisa ngunjungi?

    A: Taman industri Jinsheng, kutha Jinli, distrik gaoyao, zhaoqing, guangdong


    Q6: bisa ngomong kula kekandelan materi?

    A: ketebalan cangkir: 0.7mm, ketebalan negara: 1.1mm, ketebalan badan lengan: 1.1mm


    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online