Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 1
Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 2
Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 3
Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 4
Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 5
Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 1
Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 2
Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 3
Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 4
Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 5

Flush Mount Engsel Pintu Kabinet

Diameter cangkir engsel: 35mm
Tipe produk: One way
imbuhan ambane:-2mm/+3.5mm
Pangaturan dhasar (munggah / mudhun): -2mm / + 2mm
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    TH1019 flush mount engsel pintu kabinet


    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 6


    CABINET DOOR HINGE


    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 7

    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 8

    Deskripsi Produk

    jeneng

    flush mount engsel pintu kabinet

    Rampung

    Dilapisi nikel

    Jinis

    Engsel sing ora bisa dipisahake

    Sudut pambuka

    105°

    Diameter cangkir engsel

    35mm

    jinis produk

    Siji cara

    Pangaturan ambane

    -2mm/+3.5mm

    Pangaturan dhasar (munggah / mudhun)

    -2mm/+2mm

    Ketebalan lawang

    14-20 mm

    Paket

    2 pcs/polybag, 200 pcs/karton

    Nawakake conto

    Sampel gratis


    PRODUCT DETAILS

    TH1019 Engsel biasa siji-kekuatan sing berkualitas tinggi (tanpa fungsi bantalan) digawe saka baja sing digulung adhem. Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 9
    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 10 Sudut bukaan maksimal engsel yaiku 105 derajat, lan fungsi kasebut mbukak utawa ditutup kanthi lengkap.
    Lumahing wis dilapisi karo 3 lapisan nglukis, iku ora gampang kanggo teyeng, kuwat lan awet, lan mbukak-prewangan Kuwat. Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 11

    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 12Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 13


    INSTALLATION DIAGRAM

    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 14Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 15

    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 16

    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 17

    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 18

    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 19

    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 20

    Flush Mount Engsel Pintu Kabinet 21


    FAQS:

    Q1: Cara Pangiriman sing kasedhiya?

    A: Miturut segara menyang port paling cedhak

    Kanthi udhara menyang bandara paling cedhak

    Miturut express (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) menyang lawang


    Q2: Apa syarat packing sampeyan?
    A: Umumé, kita ngemas barang ing karton. kita uga bisa Pack minangka requirement.


    Q3: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
    A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis.


    Q4: Apa kabeh bisa nggawe jeneng merek pelanggan dhewe?

    A: ora apa-apa. yen pelanggan dibutuhake, kita bakal nggawe jeneng merek pelanggan. yen ora, kita nggawe jeneng merek kita dhewe.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online