Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 1
Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 2
Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 3
Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 4
Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 5
Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 1
Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 2
Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 3
Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 4
Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 5

Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay

Bobot Net: 80g
Aplikasi: Kabinet, Pawon, Lemari
Penyesuaian Cakupan:-2/+5mm
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    TH5619 Full Overlay Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake


    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 6



    Engsel redam hidrolik sing ora bisa dipisahake (Salah arah)

    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 7


    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 8

    Jeneng produk

    TH5619 Full Overlay Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake

    Opening Angle

    100 gelar

    Ukuran Pengeboran Pintu (K)

    3-7 mm

    Engsel Boday Lan Kekandelan Bahan Dasar

    1.1mm

    Ketebalan Lawang

    14-20 mm

    Bahan

    baja cold rolled

    Rampung

    dilapisi nikel

    Bobot resik

    80g

    Aplikasi

    Kabinet, Pawon, Lemari

    Penyesuaian Kedalaman

    -2/+3 mm

    Pangaturan Dasar

    -2/+2 mm


    PRODUCT DETAILS

    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 9

    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 10

    TH5619 Full Overlay Inseparable Cabinet Hinges cocok kanggo lemari perabot omah. Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 11
    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 12 Engsel iki babar blas didhelikake nalika diinstal. Originally dirancang ing Eropah kanggo lemari frameless saiki sampeyan uga bakal nemokake lengkap versi pigura pasuryan kanggo meh kabeh aplikasi.
    Kanggo lawang overlay ing construction pigura pasuryan, sampeyan duwe rong pilihan kanggo hinges didhelikake: pilihan sing luwih ekonomis, utawa gaya Eropah hinges karo piring adaptor pigura pasuryan. Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 13


    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 14


    I NSTALLATION DIAGRAM

    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 15


    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 16

    COMPANY PROFILE

    Tallsen Hardware desain, nggawe lan nyuplai hardware fungsional kanggo omah eksklusif, perhotelan lan proyek konstruksi komersial ing ndonya. Kita layanan importir, distributor, supermarket, project engineer lan pengecer etc. Kanggo kita, iki ora mung babagan tampilan produk, nanging babagan cara kerja lan rasane. Nalika digunakake saben dina, dheweke kudu kepenak lan menehi kualitas sing bisa dideleng lan dirasakake.


    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 17

    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 18

    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 19

    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 20

    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 21

    Engsel Kabinet sing ora bisa dipisahake kanthi overlay 22


    FAQ:

    Q1: Apa lemari TH5589 mung kanggo pawon?

    A: Sampeyan uga bisa nemokake ing jedhing, kamar umbah-umbah, kantor lan ruang tamu.

    Q2: Kepiye carane ngresiki lan ngrawat lemariku?

    A: View our Care & Cleaning page for information

    Q3: Kepiye carane bisa ndandani goresan utawa goresan cilik ing lemari?

    A: Deleng pandhuan babagan nggunakake kit tutul.

    Q4: Apa pabrik sampeyan disetujoni dening standar internasional?

    A: Pabrik kita disetujoni dening standar produksi ISO 9001.

    Q5: Apa engsel sampeyan didhelikake ing lemari.

    A: Ya, engsel kita bisa didhelikake ing njero.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online