Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 1
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 2
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 3
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 4
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 5
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 6
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 1
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 2
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 3
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 4
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 5
Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 6

Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon

imbuhan ambane:-2mm/+3.5mm
Pangaturan dhasar (munggah / mudhun): -2mm / + 2mm
Ketebalan lawang: 14-20mm
Wektu Pangiriman: 15-30 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    TH3329 Kabinet Pawon Engsel Pintu Jinis


    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 7


    CLIP-ON HINGE

    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 8

    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    TH3329 Kabinet Pawon Engsel Pintu Jinis

    Jinis

    Engsel redam hidrolik clip-on

    Sudut pambuka

    100°

    Diameter cangkir engsel

    35mm

    jinis produk

    Siji cara

    Pangaturan ambane

    -2mm/+3.5mm

    Pangaturan dhasar (munggah / mudhun)

    -2mm/+2mm

    Ketebalan lawang

    14-20 mm

    Wektu Pangiriman

    15-30 dina


    PRODUCT DETAILS

    TH3329 minangka engsel redam hidrolik siji-tataran kanthi basis sing bisa dicopot supaya gampang dipasang lan dibongkar. Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 10
    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 11 Engsel damping uga nduweni telung posisi mlengkung: tutup lengkap (bend lurus), tutup setengah (bend tengah), ora ana tutup (lengkungan gedhe utawa dibangun).
    Malah yen lawang ditutup kanthi pasukan, iku bakal nutup alon-alon, njupuk gerakan sampurna lan softness. Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 12

    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 14

    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 15

    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 16

    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 17

    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 18

    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 19

    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 20

    Jinis Engsel Pintu Kabinet Pawon 21


    FAQS:

    Q1: Carane kualitas?

    A: Perusahaan kita duwe sistem manajemen kualitas sing lengkap. We njamin kualitas dhuwur saben produk.


    Q2: Kepiye sampeyan bisa nggawe manawa kita bakal nampa produk kanthi kualitas dhuwur?
    A: Tim QC kita bakal mriksa saben kumpulan produk sadurunge pangiriman lan kabeh bahan mentahan sing digunakake bahan ramah lingkungan lan ketemu standar EU lan seragam US, kita duwe sertifikasi CE, ROSH etc.


    Q3: Pira regane dikirim menyang negaraku?
    A: Iku gumantung ing mangsa. Ragad beda ing musim sing beda. Sampeyan bisa takon kita kabeh wektu.


    Q4: Apa aku bisa nggunakake kemasan lan logo dhewe?

    A: Ya, OEM bisa ditampa. Sampeyan bisa nggawe kothak ing desain sampeyan, lan ngatur logo sampeyan dhewe.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online