180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 1
180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 1

180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang

Model: sh3830
Sudut mbukak: 180 derajat
Warna: Black/Silver
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nang Engsel Sing Didhelikake Kanggo Lawang Kabinet


    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 2


    180 Derajat Soft Close Engsel Didhelikake


    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 3

    Jeneng produk

    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Ireng Kanggo Lawang

    Opening Angle

    180 gelar

    Bahan

    paduan seng

    Pangaturan ngarep lan mburi

    ± 1 mm

    Panjang engsel

    155mm / 177mm

    Kapasitas loading

    40kg / 80kg

    Aplikasi

    Kabinet, Pawon

    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 4


    1. Perawatan lumahing

    Proses sembilan lapisan, anti karat lan tahan nyandhang, umur layanan luwih suwe

    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 5
    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 6

    2. Dibangun ing kualitas dhuwur swara-nyerep pad nilon

    Mbukak lan nutup alus lan bisu

    3. Telung dimensi luwes

    Precise lan trep, ora perlu mbongkar panel lawang. Ngarep lan mburi ± 1mm, kiwa lan

    tengen ± 2mm, munggah lan mudhun ± 3mm


    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 7

    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 8

    4. Four-axis thickened support lengen

    Pasukan kasebut seragam, lan sudut bukaan maksimal bisa tekan 180 derajat

    5. Kanthi tutup bolongan meneng

    Bolongan meneng sing didhelikake, tahan bledug lan tahan karat


    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 9


    INSTALLATION DIAGRAM

    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 10180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 11

    COMPANY PROFILE

    Tallsen nggabungake desain profesional, pangembangan, produksi lan perdagangan internasional. Kita uga bisa nyedhiyani paling Profesi desain, produksi lan informasi dodolan miturut syarat pelanggan.Perusahaan kita kasusun saka papat bagean, kalebu departemen produksi, departemen assembling, departemen materi, departemen sales internasional. Tim dodolan kita duwe kawruh produk lan pengalaman layanan pelanggan sing apik. Saben buruh ing pabrik kita ngerti manawa rincian bakal mutusake kualitas produk, mula kita menehi perhatian marang saben rinci lan supaya saben langkah produksi dikenal kanthi apik dening saben buruh.


    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 12


    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 13

    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 14

    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 15

    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 16

    180 Degree Heavy Duty Inset Engsel Kabinet Didhelikake Kanggo Lawang 17


    FAQ:

    Q1: Apa sudut khusus sing bisa ditemokake engsel sampeyan?

    A: 30, 45, 90, 135, 165 derajat.
    Q2: Kepiye carane bisa nyetel engsel?

    A: Ana kiwa / tengen, maju / mburi, lan munggah / mudhun nyetel sekrup.
    Q3: Apa sampeyan duwe video pandhuan kanggo nginstal?
    A: Ya, sampeyan bisa ndeleng situs web, youtube utawa facebook
    Q4: Apa sampeyan rawuh ing Canton Fair lan liya-liyane?
    A: Ya, saben taun kita melu. 2020 kita rawuh online Canton Fair.
    Q5: Apa engsel sampeyan bisa tahan semprotan uyah?
    A: Ya wis lulus tes.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online