Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 1
Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 2
Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 3
Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 4
Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 5
Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 1
Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 2
Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 3
Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 4
Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 5

Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu

Ball Bearing Nomer: 2 set
Screw: 8 pcs
Ketebalan: 3 mm
Bahan: SUS 304
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    HG4332 Stabil Lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu


    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 6


    DOOR HINGE

    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 7

    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 8

    Jeneng produk

    HG4332 Stabil Lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu

    ukuran

    4*3*3 inch

    Nomer Ball Bearing

    2 mranata

    meneng

    8 pcs

    kekandelan

    3mm

    Bahan

    SUS 201

    Rampung

    201# ORB Black 201# Black Disikat

    Paket 2pcs / kothak njero 100pcs / karton

    Bobot resik

    250g

    Aplikasi

    Pintu Furnitur Kab


    PRODUCT DETAILS

    Kabeh engsel bokong kita kasedhiya ing rak tanpa bolongan lan uga bisa diwenehake karo pola bolongan sing sampeyan pilih minangka lari khusus.

    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 9
    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 10 Kita uga nyedhiyakake baris saka engsel bokong stainless steel 201 sing wis dibor kanthi pola bolongan countersunk standar kanggo nggawe pilihan bolongan pemasangan sampeyan gampang.
    HG4332 Stabil Lan Gamelan Nginstal Door Engsel pantes kanggo sampeyan duwe. Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 11

    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 12


    INSTALLATION DIAGRAM

    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 13



    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 14

    Tallsen minangka sumber utama kanggo hardware stainless steel ing industri lan mebel. Anane nduweni ciri sing padha karo produke; awet, narik kawigaten, inovatif lan kuwat. Fasilitas modern nggawe rantai baja tahan karat kualitas lan bagean khusus. Standar dhuwur ing manufaktur kasebut padha karo layanane.

    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 15



    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 16

    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 17

    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 18

    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 19

    Stabil lan Gamelan Nginstal Engsel Pintu 20


    FAQ:

    Q1.Apa bobot net engsel?
    A: Engsel lawang bobote 250 gram.


    Q2.Apa ukuran engsel yen kanggo lawang kayu domestik medium?

    A: Jembaré band kudu 50% saka jembaré lawang.


    Q3: Apa ukuran engsel yen kanggo lawang kayu domestik cahya?

    A: Jembaré band kudu 33,3% saka jembaré lawang.


    Q4: Apa jinis lan ukuran engsel sing kudu digunakake nalika nggantung lawang / gapura taman?
    A: Garden doors/gates are typically hung using either "bands & gudgeons" hinges or "tee" hinges.


    Q5: Aku kudu lawang kanggo mbukak 180 derajat, apa engsel kudu digunakake?
    A: Nalika lawang dibutuhake kanggo mbukak munggah 180 derajat biasane kudu mbusak proyeksi watara pigura lawang.


    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online