16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 1
16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 2
16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 1
16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 2

16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks

Ukuran: 680 * 450 * 210 mm
Bahan: SUS 304 Thicken Panel
Packing: 1 Sets/karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks


    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 3

    KITCHEN SINK

    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 4

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    953202 16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks

    Tipe Instalasi:

    Countertop sink / Undermount

    Bahan:

    SUS 304 Thicken Panel

    Pengalihan banyu :

    Garis Panuntun X-Shape

    Wangun Bowl:

    persegi dowo

    Ukuran:


    680*450*210mm


    warna:


    salaka


    Perawatan lumahing:

    Disikat

    Jumlah bolongan:

    Kalih

    Teknik:

    Welding Spot

    Paket:

    1 nyetel

    Aksesoris:

    Filter Sisa, Drainer, Basket Drain




    PRODUCT DETAILS

    953202 16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks

    Seneng kauntungan saka sinks dhuwur-mburi karo desain kontemporer gampang resik sing ing ngarep ing pawon sembarang.

    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 5

    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 6

    Rampung Disikat Kelas Komersial kanggo entuk anti gores.

    Iku digawe saka baja tahan karat kelas T-304 premium kanggo tahan karat.

    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 7
    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 8

    Nggawa kulawarga sampeyan lingkungan sing luwih nyaman kanggo nyiyapake dhaharan lan supaya sampeyan bisa urip kanthi seneng ing pawon.

    Ayo sampeyan duwe pawon sing resik lan nyenengake lan nikmati rasa seneng nyiyapake dhaharan.

    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 9


    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 10


    Saben uwong pantes omah sing apik lan kita ana ing kene kanggo nulungi. Yen sampeyan tresna marang wong liya, sampeyan kudu menehi lingkungan pawon sing paling apik.




    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 11

    INSTALLATION DIAGRAM

    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 12

    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 13


    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 14

    Misi Tallsen dadi merek paling kuat ing pasar nalika nawakake nilai dhuwit sing luar biasa wis dadi landasan sukses sajrone 20 taun kepungkur. Iki minangka sebab kenapa kita bisa terus-terusan nggedhekake penawaran pelanggan lan berkembang sanajan ing jaman ekonomi sing tantangan.


    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 15


    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 16


    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 1716 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 18





    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 19



    FAQ:

    16 Gauge Panel Kandel Undermount Kitchen Sinks 20 Sink stainless steel nyedhiyakake tampilan modern lan minangka salah sawijining gaya sing paling populer. Baja tahan karat mbutuhake reresik biasa kanggo ngilangake bintik-bintik banyu, nanging minangka bahan tahan gores sing tahan banting sing tahan uji wektu. Mangga madosi stainless steel gauge ngisor kanggo sink kekuatan luwih karo dent luwih apik- lan resistance ngeruk lan panyerepan swara.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online