Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 1
Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 2
Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 3
Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 4
Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 5
Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 1
Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 2
Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 3
Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 4
Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 5

Awet Single Bowl Stainless Steel Sink

Ukuran: 680 * 450 * 210 mm
Bahan: SUS 304 Thicken Panel
Packing: 1 Sets/karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink


    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 6

    KITCHEN SINK

    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 7

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    953202 Awet Single Bowl Stainless Steel Sink

    Tipe Instalasi:

    Countertop sink / Undermount

    Bahan:

    SUS 304 Thicken Panel

    Pengalihan banyu :

    Garis Panuntun X-Shape

    Mangkuk wangun:

    persegi dowo

    Ukuran:


    680*450*210mm


    warna:


    salaka


    Perawatan lumahing:

    Disikat

    Jumlah bolongan:

    Kalih

    Teknik:

    Welding Spot

    Paket:

    1 nyetel

    Aksesoris:

    Filter Sisa, Drainer, Basket Drain




    PRODUCT DETAILS

    953202 Awet Single Bowl Stainless Steel Sink

    Sink pawon modern digawe kanthi tangan dening tukang trampil.

    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 8

    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 9

    K sink pawon dirancang karo sudhut babak 10mm kanggo nggawe resik gampang.



    • Iku digawe saka kelas ndhuwur 304 16 gauge panel tebal stainless steel.

    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 10
    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 11 Struktur kedap swara premium kanthi lapisan ekstra kandel lan Pad Karet Swara sing kandel njamin pengurangan swara sing luar biasa lan ketergantungan sing sepi.


    ngisor sloping lan X desain grooves nggawe cepet draining lan nyegah banyu saka tetep ing sink.

    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 12


    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 13

    Sink baja, siji kothak baja tahan karat sing bisa dicopot, siji saringan, klip pemasangan lan rak pengering.



    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 14

    INSTALLATION DIAGRAM

    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 15

    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 16


    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 17

    Tallsen didegaké ing 1993 nalika ngedegaken kita dikenali perlu ing pasar kanggo rega cukup, dhuwur-mburi pawon lan hardware sing menehi nilai ngédap tanpa ngorbanaké kualitas utawa kinerja. Kanthi pengalaman pirang-pirang dekade ing pangembangan real estate lan toko dandan omah, para pendiri kita ngerti manawa produk ing toko kothak gedhe utamane nyukupi kabutuhan tukang omah.


    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 18


    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 19


    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 20Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 21





    Awet Single Bowl Stainless Steel Sink 22





    Pitakonan Lan Jawaban:

    Single-Bowl Sink Kanthi Countertop Drainboard


    Punika fitur Fantastic kanggo siji - mangkok sink sing nggawe piring ngumbah tangan luwih gampang lan luwih rapi. Papan saluran banyu ing countertop ngidini sampeyan ngumbah, mbilas lan banjur disisihake supaya garing, kabeh tetep ana banyu. Iki grooves, disebut runnels, Cut menyang countertop lan miring kanggo saluran banyu runoff bali menyang sink. Mbutuhake bahan countertop sing cukup alus lan tahan banyu - kayata watu sabun - kanggo nggawe, nanging pancen ngembangake fungsi sink mangkuk siji.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online