Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 1
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 2
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 3
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 4
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 5
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 6
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 1
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 2
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 3
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 4
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 5
Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 6

Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap

Ukuran: 420 * 230 * 235 mm
Bahan: SUS 304
Jarak bolongan: 34-35mm
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 7

    KITCHEN FAUCET

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 8

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    980063 Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap

    Jarak Lubang:

    34-35 mm

    Bahan:

    SUS 304

    Pengalihan banyu :

    0.35Pa-0.75Pa

    N.W.:

    1.2kg

    Ukuran:

    420*230*235mm

    warna:

    salaka

    Perawatan lumahing:

    Disikat

    Selang Inlet:

    Selang kepang stainless steel 60cm

    Sertifikasi:

    CUPC

    Paket:

    1 nyetel
    Aplikasi:

    Pawon / Hotel

    Garansi: 5 taun



    PRODUCT DETAILS

    980063 High Arc Single Handle Tap disapu lan ora gampang karat.


    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 9

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 10

    Iki digawe saka bahan panganan SUS 304.


    • Faucet duwe rotasi lancar 360 derajat lan bisa tetep ing ngendi wae.

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 11
    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 12

    Wis rong jinis kontrol, kadhemen lan panas.


    Werni gravitasi dipasang ing pipa angkat supaya kran hammar bisa ditarik metu.

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 13


    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 14

    Pipa inlet banyu 60cm kanggo ngumbah sayuran, panganan, piring lan peralatan pawon liyane.

    Ana rong cara banyu mili, umpluk padusan. Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 15



    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 16


    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 17

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 18

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 19


    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 20

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 21


    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 22

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 23



    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 24

    Ing mangsa ngarep, Tallsen Hardware bakal luwih fokus ing desain produk, saéngga produk sing luwih apik bisa diprodhuksi liwat desain kreatif lan pakaryan sing apik banget, supaya saben papan ing donya bisa nikmati kenyamanan lan rasa seneng sing digawa dening produk Tallsen.

    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 25


    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 26Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 27





    Dhuwur Arc Gagang Tunggal Tap 28





    Pitakonan Lan Jawaban:


    • Kepiye carane kita miwiti?
      Kita miwiti impen kanthi nggawe hardware omah kanthi bahan tahan lama sing sampurna ing omah apa wae. Sawise pirang-pirang taun sukses karo pangembangan awal, kita nyelidiki opsi hardware asli lan nggedhekake desain hardware omah sing modis
    • Apa sing nggawe produk kita unik?
      Hardware ngarep kualitas dhuwur kudu kasedhiya kanggo kabeh wong - kita pengin nggawe iku bisa kanggo nggawa ngarep Perkakas paling inovatif tanpa biaya tambahan saka label apik. Kita nggawe hardware omah sing ora repot: gampang dipasang, diisi fitur, lan bukti ing mangsa ngarep.
    • Kenapa kita seneng karo apa sing kita lakoni?
      Kita ora ngethok sudhut - kita fokus ing wangun lan fungsi ing riset lan pangembangan kanggo nggawa sampeyan peralatan omah sing paling dhuwur. Kita yakin pentinge teknologi sing sejatine yaiku supaya luwih akeh wong bisa nikmati jagad sing apik banget.
    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online