Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 1
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 2
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 3
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 4
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 5
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 6
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 7
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 1
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 2
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 3
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 4
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 5
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 6
Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 7

Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul

Ukuran: 420 * 230 * 235 mm
Bahan: SUS 304
Jarak bolongan: 34-35mm
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 8

    KITCHEN FAUCET

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    980095 Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul

    Jarak Lubang:

    34-35 mm

    Bahan:

    SUS 304

    Pengalihan banyu :

    0.35Pa-0.75Pa

    N.W.:

    1.2kg

    Ukuran:

    420*230*235mm

    warna:

    ireng

    Perawatan lumahing:

    Disikat

    Selang Inlet:

    Selang kepang stainless steel 60cm

    Sertifikasi:

    CUPC

    Paket:

    1 nyetel
    Aplikasi:

    Pawon / Hotel

    Garansi: 5 taun



    PRODUCT DETAILS

    980093 Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tap disapu lan ora gampang teyeng.


    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 10

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 11

    Iki digawe saka bahan panganan SUS 304.


    • Faucet duwe rotasi lancar 360 derajat lan bisa tetep ing ngendi wae.

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 12
    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 13

    Wis rong jinis kontrol, kadhemen lan panas.


    Werni gravitasi dipasang ing pipa angkat supaya kran hammar bisa ditarik metu.

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 14


    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 15

    Pipa inlet banyu 60cm kanggo ngumbah sayuran, panganan, piring lan peralatan pawon liyane.

    Ana rong cara banyu mili, umpluk padusan. Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 16



    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 17


    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 18

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 19

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 20


    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 21

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 22


    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 23

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 24



    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 25

    Ing mangsa ngarep, Tallsen Hardware bakal luwih fokus ing desain produk, saéngga produk sing luwih apik bisa diprodhuksi liwat desain kreatif lan pakaryan sing apik banget, supaya saben papan ing donya bisa nikmati kenyamanan lan rasa seneng sing digawa dening produk Tallsen.

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 26


    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 27Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 28





    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 29





    Pitakonan Lan Jawaban:


    Faucet Pawon Komersial kanthi Fitur Sprayer

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 30

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 31

    Multiple Layer Protection Matte Black Pull Down Tutul 32

    Desain Kran Wastafel Dapur Tanpa Bocor

    1. Konektor tembaga tetep kuwat nyuda bocor.

    2. Cepet nutup plastik ing selang kran sarana wis diilangi. Iki luwih nyuda bocor, karusakan ing selang lan wektu sing dibutuhake kanggo instalasi.

    Kran Dapur Gagang Tunggal

    Desain gagang tunggal ndadekake pangaturan tekanan lan suhu luwih trep, ora butuh gagang sing kapisah.

    Single-Hole Deck-Mount Kran

    Instalasi kran pawon siji bolongan cepet lan prasaja: Cukup kencengake kacang sing disesuaikan kanthi tangan.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online