Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 1
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 2
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 3
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 4
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 5
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 6
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 1
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 2
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 3
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 4
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 5
Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 6

Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks

Ukuran: 680 * 450 * 210 mm
Bahan: SUS 304 Thicken Panel
Packing: 1 Sets/karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 7

    KITCHEN SINK

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 8

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    954201 Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks

    Tipe Instalasi:

    Countertop sink / Undermount

    Bahan:

    SUS 304 Thicken Panel

    Pengalihan banyu :

    Garis Panuntun X-Shape

    Wangun Bowl:

    persegi dowo

    Ukuran:

    800*450*210mm

    warna:

    salaka

    Perawatan lumahing:

    Disikat

    Ukuran bukaan sink countertop:

    765*415mm/R0

    Undermount ukuran bukaan sink:

    750 * 415mm / R10

    Teknik:

    Welding Spot

    Aksesoris:

    Filter Sisa, Drainer, Basket Drain

    PRODUCT DETAILS

    954201 Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks nampilake inovasi paling anyar ing desain sink mangkok ganda. Pemisah tengah antarane rong mangkuk lenggah 4 inci ing ngisor ndhuwur sink.

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 9

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 10

    Fitur pamisah kurang iki menehi penak saka sink dipérang, bebarengan karo wiyar saka sink Bowl siji. Sampeyan bisa ngumbah panci gedhe utawa lembaran cookie kanthi gampang.

    16 GAUGE Premium T-304 Grade Stainless Steel (18/10 Chromium/Nikel) ora bakal karat utawa noda. Desain pamisah cilik sing unik: pamisah ing antarane rong mangkok yaiku 4 ″ luwih murah, menehi reresik ekstra kanggo ngumbah piring gedhe.

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 11
    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 12

    Rampung Brushed kelas komersial - Gampang kanggo ngresiki lan awet. Boten kados satin finish, reresik-rampung kita ndhelikake goresan lan cocog banget karo peralatan pawon.

    COATING SOUND PROOF tugas abot lan PADDING KARET TEBAL - nyilikake gangguan lan nyuda kondensasi.

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 13
    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 14

    Dhuwur Bowl: 10″

    Ukuran Kabinet Dasar Minimal: 30″

    Pembukaan saluran 3.5" standar bakal cocog karo unit pembuangan sampah.

    Klebu ing kothak: Sink, cithakan potong, braket pemasangan, kisi-kisi bilas (set 2), 2 saringan kranjang

    Ruvati Limited Warranty Lifetime

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 15

    INSTALLATION DIAGRAM

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 16

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 17

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 18

    Misi Tallsen dadi merek paling kuat ing pasar nalika nawakake nilai dhuwit sing luar biasa wis dadi landasan sukses sajrone 20 taun kepungkur. Iki minangka sebab kenapa kita bisa terus-terusan nggedhekake penawaran pelanggan lan berkembang sanajan ing jaman ekonomi sing tantangan.

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 19

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 20

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 21Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 22

    Silver Color Dual Bowls Kitchen Sinks 23

    F&Q

    Rak pangatusan sing bisa dilipat iki minangka aksesori serbaguna kanggo sink workstation sampeyan. Dibangun saka bar stainless steel persegi dianakaké bebarengan dening pigura silikon awet, rak bisa nahan bobot nganti 50 lbs. Sampeyan bisa digunakake kanggo pangatusan piring ing ndhuwur sink utawa minangka platform kanggo nyelehake pot pasta nalika sampeyan ngisi banyu. Desain sing luwih apik ndadekake rak luwih fungsional lan abot. Tinimbang bar bunder, Ruvati ngrancang rak kanthi bar logam persegi. Iki ndadekake rak kuwat lan menehi lumahing warata ngijini sampeyan kanggo gampang nyelehake item ing tanpa kudu muter mati.

    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online