Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 1
Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 2
Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 3
Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 4
Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 5
Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 1
Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 2
Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 3
Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 4
Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 5

Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina

Ukuran: 420 * 230 * 235 mm
Bahan: SUS 304
Jarak bolongan: 34-35mm
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 6

    KITCHEN FAUCET

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 7

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    980093 Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina

    Jarak Lubang:

    34-35 mm

    Bahan:

    SUS 304

    Pengalihan banyu :

    0.35Pa-0.75Pa

    N.W.:

    1.2kg

    Ukuran:

    420*230*235mm

    warna:

    salaka

    Perawatan lumahing:

    Disikat

    Selang Inlet:

    Selang kepang stainless steel 60cm

    Sertifikasi:

    CUPC

    Paket:

    1 nyetel
    Aplikasi:

    Pawon / Hotel

    Garansi: 5 taun



    PRODUCT DETAILS

    980093 Single Handle Pull Down Grifos De Cocina disikat lan ora gampang teyeng.


    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 8

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 9

    Iki digawe saka bahan panganan SUS 304.


    • Faucet duwe rotasi lancar 360 derajat lan bisa tetep ing ngendi wae.

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 10
    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 11

    Wis rong jinis kontrol, kadhemen lan panas.


    Werni gravitasi dipasang ing pipa angkat supaya kran hammar bisa ditarik metu.

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 12


    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 13

    Pipa inlet banyu 60cm kanggo ngumbah sayuran, panganan, piring lan peralatan pawon liyane.

    Ana rong cara banyu mili, umpluk padusan. Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 14



    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 15


    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 16

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 17

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 18


    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 19

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 20


    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 21

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 22



    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 23

    Ing mangsa ngarep, Tallsen Hardware bakal luwih fokus ing desain produk, saéngga produk sing luwih apik bisa diprodhuksi liwat desain kreatif lan pakaryan sing apik banget, supaya saben papan ing donya bisa nikmati kenyamanan lan rasa seneng sing digawa dening produk Tallsen.

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 24


    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 25Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 26





    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 27





    Pitakonan Lan Jawaban:

    Instalasi Gampang sajrone 20 Menit

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 28

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 29

    Single Ngalahake Tarik mudhun Grifos De Cocina 30

    Ringkesan Instalasi 1 lan 2

    1. Nyabrang kabeh selang liwat bolongan sink

    2. Sijine mesin cuci baja lan gasket karet lan ing ndhuwur U nut ing urutan minangka gambar 2

    Ringkesan Instalasi 3 lan 4

    3. Screw nut ireng ing counter-clockwise lan kenceng

    4. Sijine selang sprayer menyang pas nyambung cepet

    Ringkesan Instalasi 5 lan 6

    5. Njupuk bobot metu lan pencet mudhun "mbukak" sisih, clasp bobot kanggo label "Bobot Kene"

    6. Sambungake garis banyu menyang katup sudut kanthi kunci


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online