loading

Hvordan installere dørhengsler

Tradisjonelle skaphengsler brukes vanligvis til dekorative formål. Dette er fordi det er montert et tradisjonelt hengsel på toppen av skapdøren og er synlig (eller delvis synlig) når døren er lukket. Disse hengslene er lettere å installere enn europeiske hengsler, men de mangler allsidighet.

door h

1. Merk døren og plasser hengslene

Bruk en blyant og målebånd for å markere områdene på døren der du vil installere hengslene. Når merkene er på plass, legger du hengslene på disse merkene slik at de er i flukt mot innsiden og utsiden av skapet.

hinge1

2. Juster avstanden mellom hengslene

Sørg for at avstanden mellom de to (eller tre) hengslene som er plassert på skapet og avstanden mellom hengslene og kanten på skapet er jevn. Dette trinnet er avgjørende for å sikre at skapdøren din fungerer som den skal. Sørg for å skrive ned målene slik at du kan replikere dem for andre lignende dører.

hinge2

3. Tape hengslene på plass

Bruk malertape til å teipe den øvre enden av hengslene slik at de forblir viklet rundt kanten av skapet når du fester skruene.

hinge3

4. Drivskruer på kabinettsiden av hengslet

Bruk en boremaskin til å installere skruer på kabinettsiden av hengslet. Pass på at skruene går helt inn i døren.

hinge4

5. Lim døren til hengslet

Vend nå dørsiden av hengslet på toppen av den innskrudde skapsiden og legg til en linje med varmt lim på toppen. Plasser skapdøren på toppen av skruen, juster for å justere døren, og hold den på plass til limet tørker.

hinge5

6. Drivskruer på dørsiden av hengslet

Åpne døren og boreskruene inn i dørsiden av hengslet. Åpne og lukk døren noen ganger for å sjekke justeringen, og du er ferdig.

hinge6

Del det du elsker


Anbefalt til deg
ingen data
Ta kontakt med oss.
Vi streber kontinuerlig kun for å oppnå kundenes verdi
Løsning
Adresse
TALLSEN Innovation and Technology Industrial, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Kina
ingen data
Copyright © 2024 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sittekart 
Customer service
detect