loading

Fa'afefea ona fa'apipi'i fa'ase'e fa'ase'e o lo'o amo polo

Drawer with metal slide at the bottom

Aisea e filifili ai nei mea?

  • Lelei mo atigi pusa o loʻo i ai mea tetele, e pei o mea siliva poʻo meafaigaluega.

  • Fa'aopoopo fa'alautele avanoa e mafai ai ona tatala atoatoa le pusa mo le avanoa sili i mea o lo'o i tua. Taugofie, 3 4 fa'aopoopoga tatala e fa'aalia uma ai se'i vagana le pito i tua o le atigi pusa. Fa'apipi'i e tutusa mo sitaili ta'itasi.

  • O pa'u u'u e fai mo le fa'ase'e sili ona lamolemole.

  • O fa'ase'e masani e ave polo e fa'atau atu mo le $8 i le $25 i le paga. O mea fa'aopoopo, e pei o faiga tapuni a le tagata lava ia po'o fa'ailoga maualuga o le mamafa, e fa'ateleina ai lenei tau.

Faʻapipiʻi muamua i le pusa

1. Amata i le faapipiiina o le vaega o le atigi pusa. Faatasi ai ma le fa'ase'e fa'aoga fa'afefete i le atigi pito i luma ma le pito i lalo, fa'apipi'i ma se fa'ailoga i le pito i luma i totonu o se avanoa tu'usa'o, ata. lalo , ona faaopoopo lea o le tasi i le pito i tua.

Drilling top of metal slide
Faatasi ai ma le fa'ase'e o lo'o fa'apipi'i fa'atasi, fa'aoga i le pito pito i lalo o le itu o le pusa. Fa'asolo i tua e fa'aalia ai se avanoa fa'a sikulima ma fa'asolo le sikulima.

2. Toe fai mo le isi itu o le atigi pusa; ona tuueseese lea o vaega fa'apipi'i o fa'ase'e.

Ia mo le kapeneta

1. Faatasi ai ma le sui o le kapeneta o loʻo faʻapipiʻi i totonu o lona faʻamau faʻapipiʻi pito i luma (pe a ma le $1 le tasi), faʻapipiʻi le tauau o loʻo afifiina faʻamau i tua o le faʻavaa o foliga mo le faʻaoga saʻo, ata. lalo.

Drilling the meta slide on the left of drawer
Faatasi ai ma le fa'amaufa'ailoga o lo'o tu i luga o le fa'ava'a mata, taofi le fa'ase'e i le tulaga e mafai ai, ona fa'amau lea i ni sikulima se lua i totonu o le fa'avaa.

2. Fa'amau se torpedo po'o so'o se tulaga pu'upu'u i luga o le fa'ase'e—pe fa'aoga se maneta e mau ai le fa'ase'e—ma fa'aoga e fa'aoga ai le fa'ase'e i luga pe lalo. (O le kapeneta e tatau ona faʻafefeteina tulaga mo lenei mea ina ia saʻo.) Fua le va i le va o le faʻaseʻe ma le itu o le kapeneta ina ia mautinoa o le faʻaseʻe faʻapipiʻi tutusa ma le itu o le kapeneta. Faʻapipiʻi le pito i tua

3. Fa'amau le puipui fa'amau i tua ($1.50 ta'itasi) i le kapeneta, ata tauagavale.

Drilling slide on back slide of drawer
Fa'aoga se u'amea fa'atotonugalemu e vili pailota pu ona fa'aoso lea o se sikulima i le ogatotonu ole avanoa fa'ata'atia e fa'ataga ai mo se fetu'una'iga mulimuli ane.

4. Fa'ase'e le atigi pusa i totonu o le kapoti fa'amau se'ia loka le pu. Ina ia fetuutuunai le fetaui, faʻaaoga auala tutusa mai le Laasaga 4 o faʻataʻavalevale.

5. Tu'i sikulima o lo'o totoe e fa'amautu fa'ase'e i totonu.

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
leai ni faamatalaga
Puletaofia © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Faaaoga 
Customer service
detect