loading

Fa'apipi'i mea fa'aoga meafaigaluega umukuka

6

I totonu o le umukuka, o kapoti e nofoia se vaega tele. Pe o e su'e ni kapoti fa'aaganu'u na'o oe pe fa'atau ni kapeneta ua mae'a, e mana'omia lava lou fa'atauina o kapeneta ma meafaigaluega. O mea fa'aoga lautele o le kapeneta e aofia ai fa'amau, fa'ase'e, 'au ma mea laiti.

(1) Vaega uʻamea: I totonu o vaega uʻamea, o le faʻamau o le vaega sili ona taua o le kapeneta. E tatau ona faigofie ona faʻaaoga pe a uma ona faʻaaoga soo; e lua ituaiga o faaseʻe ala, tasi o le pamu uʻamea, o le isi o le pamu laupapa, i luga o le pito i luga uʻamea toso ma panels pito e masani ona faʻaaogaina i totonu o kapoti, ae o le tau e taugata tele.

(2) U'u ma mea laiti: I le taimi nei, e tele ituaiga o au i luga o le maketi. O le mea moni, i totonu o le tele o ituaiga, o le alumini alumini au e sili ona lelei, e le gata e le faʻaogaina avanoa ae e le paʻi foi i tagata; e le gata i lea, E tele foi mea laiti e pei o pa, fata tipi, ma isi. i totonu o le kapeneta, lea e masani ona sili atu le taugata e faʻatatau i lau filifiliga.

prev
Slide characteristics
Sliding rail maintenance
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect