loading

Det kinesiske nyttårets vårfestival kommer snart!

Hva skjer folkens! Hvordan har dere det alle sammen! Vi skal ha kinesisk nyttår!恭喜发财!Kung Hei Fat Choy! Måtte du være velstående! Godt kinesisk nyttår!新年快乐! Vi har ferie fra 22. januar til 9. februar 2022. Men, bare legg igjen meldingen din og våre ansatte vil være online for å svare deg så fort som mulig!

1

Her. Jeg vil gjerne introdusere litt tradisjon og skikk for vårt kinesiske nyttår!

2022. i vår kinesiske månekalender, som er tigerens år, en av 12 kinesiske stjernetegn. Og tiger representerer også en av kinesiske fire gamle mytiske skapninger. Dragon, Tiger Phoenix og Tortoise. Tiger er aktiv, kraftig og levende, så vi ønsker at 2022 blir alt godt.

Kinesisk nyttår starter vanligvis fra slutten av januar eller begynnelsen av februar og varer nesten en halv eller en måned. Så vi kaller også denne vårfestivalen. Kinesere kommer vanligvis tilbake til sine hjembyer og hjem en uke tidligere før den lykkelige ferien, uansett hvor de bor, jobber og studerer andre steder og byer.

5553ab31b917efde8dee271bb633e4e

Kinesere renser først husene våre og dekorerer dem med ferieatmosfære. Så drar vi for å henge rundt i blomstergaten for å kjøpe ferskenblomst, appelsinpotteplante, orkideen og så videre. Vi liker å kjøpe og skrive kinesiske vårkupletter og vårsmykker. Heldige ord på røde papirer. Lim dem på frontporten og interiøret.

Den siste kvelden samles familiene våre for å spise nyttårsaften, se CCTV vårfestivalgalla, eller gå ut for å se på fyrverkeri for å telle ned. Når det kommer til det nye året, selv ved midnatt, vil kinesere sette i gang fyrverkere og tilbe lykkeguden.

hinson

Den første morgenen av det nye året har vi kinesere på oss tradisjonelle kinesiske klær HANFU/汉服/漢服 eller andre nye klær og går ut for å gå en tur rundt for å samle lykke. Når vi møter våre venner, slektninger, hilser vi på hverandre og gir lykkepenger og beste ønsker.

prev
China Celebrated A Record Gold Medal Haul Of NINE As The Beijing Winter Olymp...
Tallsen And B.GER Have Entered Into A Strategic Cooperation
NESTE

Del det du elsker


Anbefalt til deg
ingen data
Ta kontakt med oss.
Vi streber kontinuerlig kun for å oppnå kundenes verdi
Løsning
Adresse
TALLSEN Innovation and Technology Industrial, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Kina
Customer service
detect