loading

O le Tausaga Fou a Saina ua lata ona oo mai!

Oka tama!A'o outou Tagata uma! O le a tatou faia le Tausaga Fou Saina!恭喜发财!Kung Hei Fat Choy ! Ia manuia oe! Manuia le Tausaga Fou Saina!新年快乐! O le a faia la matou aso malolo mai ia Ian 22 ia Fep 9, 2022. Ae ui i lea, naʻo le tuʻu saoloto o lau savali ma o le a i luga ole laiga le matou aufaigaluega e tali atu ia te oe i se taimi vave!

1

O iinei. Ou te fia faailoa atu nisi o tu ma aga o le tatou Tausaga Fou Saina!

2022. i la tatou kalena masina Saina, o le tausaga lena o le taika, o se tasi o le 12 Chinese Zodiacs Ma o le taika foi e fai ma sui o se tasi o tagata Saina e fa anamua talafatu. Tarako, Tiger Phoenix ma Laumei. O le taika e malosi, mamana ma olaola matou te moomoo ia 2022 ia sili ona lelei.

O le tausaga fou a Saina e masani ona amata mai i le faaiuga o Ianuari po o le amataga o Fepuari ma e toeitiiti atoa le afa po o le masina. E masani ona toe foʻi tagata Saina i o latou nuʻu ma fale i le vaiaso na muamua atu aʻo leʻi oʻo i le aso malolo fiafia e tusa lava po o fea latou te nonofo ai, faigaluega ma aʻoga i isi nofoaga ma taulaga.

5553ab31b917efde8dee271bb633e4e

Fa'amama muamua e Saina o tatou fale ma teuteu i le siosiomaga o aso malolo. Ona matou o ai lea e tautau i le auala fugalaʻau e faʻatau le fuga o peach, ipu moli, orchid ma isi. Matou te fiafia e fa'atau ma tusi ni fa'aupuga o le tautotogo a Saina ma fa'ailoga tautotogo. O upu laki i luga o pepa mumu. Faapipii i luga o le faitotoa pito i luma ma totonu.

I le po mulimuli, e potopoto faatasi o tatou aiga e fai le afiafi o le tausaga fou, matamata le CCTV spring festival gala, pe o i fafo e matamata i afi e faitau ai. o mea faapapa ma ifo i le atua o le manuia.

hinson

I le taeao muamua o le tausaga fou, o matou tagata Saina e ofuina lavalava masani a Saina HANFU/汉服/漢服 poʻo isi lavalava fou ma o i fafo e savalivali solo e aoina le manuia. Pe a matou feiloai ia matou uo, aiga, matou te faʻafeiloaʻi le tasi i le isi ma avatu tupe laki ma faʻamanuiaga sili.

prev
China Celebrated A Record Gold Medal Haul Of NINE As The Beijing Winter Olymp...
Tallsen And B.GER Have Entered Into A Strategic Cooperation
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect