Slim Metal Box Damping Drawer Slide 1
Slim Metal Box Damping Drawer Slide 2
Slim Metal Box Damping Drawer Slide 3
Slim Metal Box Damping Drawer Slide 4
Slim Metal Box Damping Drawer Slide 5
Slim Metal Box Damping Drawer Slide 1
Slim Metal Box Damping Drawer Slide 2
Slim Metal Box Damping Drawer Slide 3
Slim Metal Box Damping Drawer Slide 4
Slim Metal Box Damping Drawer Slide 5

Slim Metal Box Damping Drawer Slide

Jembar: 45mm
Dawane: 250mm-600mm (10 Inci -24 Inci)
Logo: Customized
Packing: 15 Sets/karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    SL7665 kothak logam slim redaman laci geser


    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 6

    Kothak tandem

    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 7



    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 8

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    kothak logam slim damping laci geser

    kekandelan

    1.8*1.5*1.2mm

    Jembar:

    45mm

    dawa

    250mm-550mm (10 Inci -22 Inci)

    Logo:

    Customized

    Packing:

    1 set/polybag; 15 Set/karton

    Rega:

    EXW,CIF,FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    Laci redaman kothak logam slim iki

    geser, disebut kemewahan tandem kothak laci.

    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 9


    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 10

    Kanthi beban 35kg, 50,000

    kaping tes mbukak lan nutup

    Ruang panyimpenan luwih gedhe, ngusapake lancar,

    nutup alus, instalasi cepet lan disassembly

    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 11
    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 12 Bahan yaiku baja lan plastik

    Lan baja galvanis duwe

    Kaluwihan bobot entheng.

    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 13



    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 14




    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 15

    TallSen Company, sing dadi produsen profesional hardware kluwarga luwih saka 28 taun pengalaman. Kita duwe garis produksi skala gedhe kanggo ngasilake produk berkualitas tinggi, kita duwe tim pengujian paling standar, lan kita duwe tim paling profesional kanggo ngladeni sampeyan. Sugeng rawuh ing pitakonan sampeyan! looking nerusake kanggo kerjasama!

    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 16


    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 17


    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 18Slim Metal Box Damping Drawer Slide 19





    Slim Metal Box Damping Drawer Slide 20





    Pitakonan Lan Jawaban:

    P: babagan rega?

    A: W Kita pabrik profesional, kita bisa menehi rega ex-pabrik menehi rega paling terjangkau


    Q: Kualitas?

    A: Bahan kita minangka pemasok domestik sing kondhang, bahan kasebut dijamin, lan kita duwe departemen pengujian paling profesional. Saben produk diuji kanthi ketat sadurunge dikirim menyang pelanggan.


    Q: Apa sampeyan aran kaya kualitas produk kita?

    A: Luwih saka 3 taun.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online