28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 1
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 2
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 3
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 4
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 5
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 6
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 1
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 2
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 3
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 4
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 5
28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 6

28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil

Packing: 4 PCS/CATON
MOQ:200 PCS
Tanggal sampel: 7--10 dina
Tanggal pangiriman: 15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil


    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 7


    FURNITURE LEG

    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 8

    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8200 28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil

    Jinis:

    Kaki Furnitur Dasar Aluminium Fishtail

    Bahan:

    Wesi karo Base Aluminium

    dhuwur:

    Φ60 * 710mm, 820mm, 870mm, 1100mm

    Finsh:

    Plating krom, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak

    Packing:

    4 PCS/CATON

    MOQ:

    500 PCS

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Tanggal pangiriman:

    15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman


    PRODUCT DETAILS

    FE8200 28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil

    Diprodhuksi kanthi bahan awet. Sampeyan bisa DIY meja kantor, meja kopi, meja panedhaan, meja pawon utawa perabot liyane nganggo sikil iki, nggawe gaya sampeyan dhewe.


    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 10
    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 11

    Sikil meja meja logam luwes 28 inci dibungkus kanthi mandiri lan dibungkus kanthi ati-ati supaya ora ngeruk sing bisa njamin produk sing berkualitas tinggi.



    Pad saka bahan awet mesthekake panggunaan tahan lama. Lumahing atos nambah gesekan dadi luwih stabil


    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 12

    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 1428 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 15

    Tallsen Hardware nduweni pilihan saka sudhut sikil meja Stainless Steel, sikil meja logam lan dhasar meja kanggo aplikasi komersial nuntut ing Healthcare, Layanan Pangan, lan lingkungan atos kalebu wilayah ruangan. Akeh desain pawon duwe area granit sing overhanging lan sing kudu didhukung. Dasar lan sikil kita duwe piring ndhuwur sing gedhe kanggo permukaan kanggo ngaso.

    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 16

    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 17

    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 18

    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 19

    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 20

    28 Inci Luwes Awet Tabel Sikil 21


    FAQ

    Gaya sikil minangka kunci ora mung kanggo tampilan lan fungsionalitas potongan, nanging uga bisa digunakake kanggo ngenali pirang-pirang jinis perabot antik. Sikil furnitur bisa menehi pitunjuk nalika sawijining potongan digawe, utamane nalika nimbang cara digunakake bebarengan karo gaya sikil.


    Sinau luwih lengkap babagan sawetara conto gaya sikil sing dikembangake ing Eropa lan Amerika Serikat wiwit jaman Renaissance nganti jaman Kekaisaran. Tautan ing saben katrangan ndadékaké informasi luwih lengkap babagan gaya, periode, lan jinis perabot antik.



    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online