Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 1
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 2
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 3
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 4
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 5
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 6
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 1
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 2
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 3
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 4
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 5
Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 6

Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras

Packing: 4 PCS/CATON
MOQ:200 PCS
Tanggal sampel: 7--10 dina
Tanggal pangiriman: 15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FE8210 Tabel Sikil karo Kaki luwes


    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 7


    FURNITURE LEG

    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 8

    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 9

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    FE8210 Tabel Sikil karo Kaki luwes

    Jinis:

    Kaki Furnitur Dasar Aluminium Fishtail

    Bahan:

    Wesi karo Base Aluminium

    dhuwur:

    Φ60 * 710mm, 820mm, 870mm, 1100mm

    Finsh:

    Plating krom, semprotan ireng, putih, abu-abu perak, nikel, kromium, nikel sikat, semprotan perak

    Packing:

    4 PCS/CATON

    MOQ:

    500 PCS

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Tanggal pangiriman:

    15-30 dina sawise entuk simpenan sampeyan

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman


    PRODUCT DETAILS

    FE8210 Tabel Sikil karo Kaki luwes 2-3 / 8 "Diameter, imbuhan Dhuwur 4" lan kapasitas bobot nganti 330lbs saben sikil. Kasedhiya ing dhuwur 27-3 / 4 "(meja), lan 34-1 / 4" (counter) ing variasi finish. Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 10
    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 11 Kanthi pangaturan 4" lan macem-macem lampiran, sikil iki cocog kanggo aksesibilitas cacat.


    Rampung kasedhiya: Glossy Black, Matte Black, Polished Chrome, lan Brushed steel.


    2-3/8" diameteripun.


    4" Penyesuaian Dhuwur.


    Dhuwur Meja Standar: 27-3/4".


    Mounting Plate Klebu.


    Kapasitas bobot 330 lbs saben sikil.


    Didol ing Single utawa set 4.


    Casters lan tutup opsional didol kanthi kapisah.





    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 12

    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 13


    INSTALLATION DIAGRAM


    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 14Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 15

    Kanthi nganyarke meja karo Tallsen sikil anyar - bakal ngangkat ngarep lan nggawe pangowahan. Rincian cilik nggawe omah kita pribadi lan nyritakake babagan sapa kita. Dadi apa ora sijine prangko pribadi dhewe, lan upgrade karo pesawat saka sikil meja panggantos.


    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 16

    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 17

    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 18

    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 19

    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 20

    Sikil Meja Kanthi Kaki sing Bisa Dilaras 21


    FAQ

    Q1:: Apa aku duwe kesempatan dadi distributor sampeyan ing negaraku?

    A: Mesthi ya, hubungi kita saiki kanggo rincian liyane.


    Q2:: Kepiye sampeyan njamin kualitas?

    A: Kita duwe sistem kontrol QC sing ketat kanggo njamin kualitas produk.


    Q3: Kepiye carane ngerti rega sampeyan?

    Rega adhedhasar syarat khusus panuku, mula menehi katrangan ing ngisor iki kanggo mbantu menehi rega sing pas kanggo sampeyan


    Q4: Kenapa milih kita?

    * Produk berkualitas

    * Rega cukup

    * Layanan apik


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online