Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 1
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 2
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 3
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 4
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 5
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 6
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 1
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 2
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 3
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 4
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 5
Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 6

Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan

Rampung tabung: Permukaan cat sing sehat
Rampung rod: Plating Chrome
Pilihan Warna : Silver, Black, White, Gold
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3301 Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan


    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 7


    GAS SPRING

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 8

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3301 Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #

    Jarak tengah

    245mm

    Stroke

    90mm

    meksa

    20N-150N

    Pilihan ukuran

    12'-280mm, 10'-245mm, 8'-178mm, 6'-158mm

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Rod rampung

    Plating Chrome

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas


    PRODUCT DETAILS

    GS3301 Gas Strut Lift Dhukungan

    Dhukungan mbukak tutup kanthi sudut maksimal 100 derajat. Tutup alus mbukak alon-alon, Cocog kanggo ndhukung tutup supaya tetep mbukak.

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 10
    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 11 Struts gas digawe saka inti tembaga karo seng plating, kang ngalangi saka rusting malah sawise nggunakake kanggo sawetara taun.
    Struts gas digawe saka inti tembaga karo seng plating, kang ngalangi saka rusting malah sawise nggunakake kanggo sawetara taun. Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 12


    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 13

    INSTALLATION DIAGRAM

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 14

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 15

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 16

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 17

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 18

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 19

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 20

    Soft Close Gas Strut Lift Dhukungan 21


    FAQS:

    Diagram panginstalan


    1.Waca drawing dimensi instalasi kanggo tarik garis ing piring sisih, lan nginstal sisih plate mbenakake bagean karo ngawut-awut.


    2. Instal bagean mbenakake panel lawang ing panel lawang kanthi nggambar garis.


    3. Nyepetake ujung penyambung saka piring sisih (mburi teleskopik sing bisa dipindhah saka strut gas).


    4. posisi instalasi wis bener. biasane, mangga dipriksa maneh yen ukuran lan


    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online