Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 1
Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 2
Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 3
Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 4
Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 1
Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 2
Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 3
Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 4

Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet

Logo: Customized
Packing: 30 pcs/box; 20 pcs/karton,
Rega: EXW, CIF, FOB
Tanggal sampel: 7--10 dina
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    TH3330 Golden Warna Desain Modern Ngalahake Kabinet


    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 5


    ALUMINUM HANDLES

    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 6

    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 7

    Deskripsi Produk

    jeneng:

    TH3330 Golden Warna Desain Modern Ngalahake Kabinet

    Ukuran

    96mm / 128mm / 160mm / 192mm / 960mm

    dawa

    116mm / 148mm / 180mm / 212mm / 1000mm

    Logo:

    Customized

    Packing:

    30 pcs / kothak; 10 pcs/karton,

    Rega:

    EXW,CIF, FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    TH3330 Golden Warna Desain Modern Ngalahake Kabinet. Visual alus lan nyaman,

    lan uga nuduhake modern lan prasaja.


    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 8
    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 9

    Iku cocok kanggo pawon karo

    nada anget minangka kabèh.


    Daur ulang sing kuwat lan umur layanan sing dawa.

    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 10
    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 11 Gagang gaya iki bisa nambah padhang.


    Werna emas placer ireng teroksidasi,

    lan proses oksidasi digunakake kanggo

    efek anti-karat sing luwih apik.

    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 12




    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 13


    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 14

    Tallsen asline merek Deutschland lan entuk warisan standar Jerman, kualitas unggul, kabeh kategori lan kinerja biaya dhuwur. Kita wis mlebu ing China, nyetel Zhaoqing Tallsen Hardware Co. Ltd lan cocog karo prinsip manufaktur maju China

    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 15







    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 16


    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 17

    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 18


    Warna Emas Desain Modern Ngalahake Kabinet 19


    Pitakonan Lan Jawaban:

    Ora ana aturan sing ketat sing kudu ditindakake nalika milih milih tombol utawa narik utawa loro-lorone.

    Siji pilihan yaiku nggunakake kenop kanggo kabeh lawang lan narik kanggo kabeh laci. Kanggo lawang gedhe kayata pantry lan lawang tarik-metu (kalebu pantry dhasar tarik-metu utawa tarik-metu sampah), gunakake narik.

    Iku luwih nyaman kanggo mbukak laci nggunakake narik. Iki ngidini kabeh tangan kanggo nyekel tinimbang mung pucuk driji. Iki banget mbiyantu amarga laci bisa dadi abot banget karo kabeh panci, wajan, piring, lsp.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online