SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 1
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 2
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 3
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 4
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 5
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 6
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 1
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 2
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 3
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 4
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 5
SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 6

SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik

Logo: Customized
Packing: 30 pcs/box; 20 pcs/karton
Rega: EXW, FOB, CIF
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    DH2010 SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik

    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 7

    STAINLESS STEEL HOLLOW T-TUBE HANDLE


    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 8


    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 9


    jeneng:

    DH2010 SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik

    dawa

    100mm, 150mm, 200mm, 250mm, 300mm, 350mm, 400mm, 450mm

    Jarak bolongan

    64mm, 96mm, 128mm, 160mm, 192mm, 224mm, 256mm, 288mm

    Logo:

    Customized

    Packing:

    400 pcs / kothak; 200 pcs / karton,

    Rega:

    EXW,CIF,FOB

    Tanggal sampel:

    7--10 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman

    Panggonan asal:

    Kutha ZhaoQing, Provinsi Guangdong, China


    PRODUCT DETAILS

    DH2010 SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik.

    Kabinet nangani nikel disapu resik cocok kanggo macem-macem pemandangan lan gaya dekorasi.

    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 10
    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 11


    Tarik laci bisa ditrapake ing gaya Eropa, gaya negara lan pawon gaya modern.

    Iku uga cocok kanggo lawang kayu ing ireng, putih, kayu, mahoni lan werna liyane.

    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 12
    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 13

    Gagang kabinet pawon nduweni tampilan sing resik, ringkes lan langgeng



    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 14


    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 15

    Yen sampeyan kaya wong liya, sampeyan wis ndeleng pawon luwih saka sepisan lan pengin ndandani, nanging tanpa mbuwang rejeki. Pawon minangka salah sawijining bagean paling larang ing omah ndandani maneh amarga kabeh ing pawon biaya banget : piranti, genteng, countertops , karya listrik lan pipa, lan liya-liyane. Nanging ana cara sing gampang lan murah kanggo nyegerake pawon: kanthi nginstal gagang kabinet anyar lan laci narik . Iku ora total transformasi pawon, nanging kaget efektif.


    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 16


    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 17

    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 18




    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 19





    SUS304 Pusat Lemari Pintu Narik 20


    Pitakonan Lan Jawaban:


    Laci beda, sanadyan. Tombol laci biasane dipasang ing tengah ngarep laci. Sawise tombol dibusak, nangani laci loro-bolongan tengah bakal duwe bolongan ing tengah. Off-center nangani laci ora pilihan, uga.

    Dadi, gunakake ngisi kayu sing cocog kanggo ngisi bolongan tengah. Akeh manufaktur ngedol pulpen tutul utawa pengisi kayu kanggo cocog karo warna noda.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online