3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 1
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 2
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 3
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 4
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 5
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 6
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 1
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 2
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 3
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 4
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 5
3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 6

3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge

Tipe: Clip-on
Sudut mbukak: 100 derajat
Bahan: Stainless steel
Soft closing: iya
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    3 Way Adjustability Clip on Plate & Matching Srew Hinge


    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 7


    Clip-on 3d adjustalbe hydraulic
    engsel damping (searah)




    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 8



    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 9

    jeneng

    TH3309 3 Way Adjustability Clip on Plate & Matching Srew Hinge

    Jinis

    Clip-on One Way

    Sudut pambuka

    100°

    Diameter cangkir engsel 35mm

    Bahan

    Stainless Steel, Dilapisi Nikel

    Hydraulic Soft nutup

    ya wis

    Pangaturan ambane

    -2mm / +2mm

    Pangaturan dhasar (munggah / mudhun)

    -2mm / +2mm

    Imbuhan jangkoan lawang
    0mm / +6mm
    Kekandelan Papan sing cocog 15-20 mm
    Ambane saka Hinge Cup 11.3mm
    Engsel Cup Meneng Lubuk Jarak 48mm
    Ukuran Pengeboran Pintu 3-7 mm
    Dhuwur piring soyo tambah H=0
    Paket 2 pc / polybag 200 pcs / karton


    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 10

    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 11



    PRODUCT DETAILS

    TH3309 3 Way Adjustability Clip on Plate & Matching Srew Hinge

    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 12
    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 13


    Iku t ukuran overlay kabinet frameless sing paling umum.


    Iku pilihan cerdas karo Clip-on Piring, sekrup cocog, lan 3-D adjustability kanggo mesthekake pas sampurna kanggo pawon, jedhing, lan spasi liyane ing ngarep lan kantor.

    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 14

    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 15

    INSTALLATION DIAGRAM

    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 16

    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 17

    Ing babagan kualitas produk, supaya bisa njamin kinerja lan umur layanan sing bisa dipercaya, Tallsen Hardware njupuk standar manufaktur Jerman minangka pedoman, kanthi ketat miturut Standar Eropa EN1935. Engsel ngemot 7.5kg liwat 50.000 tes daya tahan siklus; Muter laci, geser undermount utawa kothak laci logam ngemot 35kg luwih saka 50.000 siklus tes daya tahan; Tes anti-karat kanthi kekuatan dhuwur, tes semprotan uyah netral 48 jam 9-tingkat lan tes kekerasan komponen terpadu kabeh selaras karo standar internasional. lan produk unggul kanggo para pelanggan.


    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 18



    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 19

    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 20

    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 21

    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 22

    3 Way Adjustability Clip On Plate & Matching Srew Hinge 23


    FAQ:

    Kabinet sing Berfungsi kanthi Lengkap kanggo Saben Kamar

    Kabinet Frameless Engsel Overlay Lengkap

    Engsel Kabinet Tallsen Frameless Soft-close nyedhiyakake kekiatan sing tahan suwe, damper sing apik, lan daya tahan sing dikuatake kanggo ngluwihi pawon utawa kamar mandi sing paling kasar. Amarga saben kabinet counts!


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online