Full Overlay Lazy Susan Hinges 1
Full Overlay Lazy Susan Hinges 2
Full Overlay Lazy Susan Hinges 3
Full Overlay Lazy Susan Hinges 4
Full Overlay Lazy Susan Hinges 5
Full Overlay Lazy Susan Hinges 6
Full Overlay Lazy Susan Hinges 1
Full Overlay Lazy Susan Hinges 2
Full Overlay Lazy Susan Hinges 3
Full Overlay Lazy Susan Hinges 4
Full Overlay Lazy Susan Hinges 5
Full Overlay Lazy Susan Hinges 6

Full Overlay Lazy Susan Hinges

Tipe: Clip-on
Sudut mbukak: 100 derajat
Bahan: Stainless steel
Soft closing: iya
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    TH3309 Full Overlay Lazy Susan Hinges


    Full Overlay Lazy Susan Hinges 7


    Clip-on 3d adjustalbe hydraulic
    engsel damping (searah)




    Full Overlay Lazy Susan Hinges 8



    Full Overlay Lazy Susan Hinges 9

    jeneng

    TH3309 Full Overlay Lazy Susan Hinges

    Jinis

    Clip-on One Way

    Sudut pambuka

    100°

    Diameter cangkir engsel 35mm

    Bahan

    Stainless Steel, Dilapisi Nikel

    Hydraulic Soft nutup

    ya wis

    Pangaturan ambane

    -2mm / +2mm

    Pangaturan dhasar (munggah / mudhun)

    -2mm / +2mm

    Imbuhan jangkoan lawang
    0mm / +6mm
    Kekandelan Papan sing cocog 15-20 mm
    Ambane saka Hinge Cup 11.3mm
    Engsel Cup Meneng Lubuk Jarak 48mm
    Ukuran Pengeboran Pintu 3-7 mm
    Dhuwur piring soyo tambah H=0
    Paket 2 pc / polybag 200 pcs / karton


    Full Overlay Lazy Susan Hinges 10

    Full Overlay Lazy Susan Hinges 11



    PRODUCT DETAILS

    FULL OVERLAP DESIGN

    TH3309 Full Overlay Lazy Susan Hinges duwe lengen sing lurus lan ngidini pojok lawang kabinet sampeyan cocog karo pojok lemari sampeyan. Pangaturan ambane, umur angin lan dhuwur digawe nganggo telung sekrup kasebut. Padha bisa diatur supaya pigura lawang rampung didhelikake lan pas sampurna.


    Full Overlay Lazy Susan Hinges 12
    Full Overlay Lazy Susan Hinges 13

    SOFT CLOSE

    Fungsi nutup alus minangka salah sawijining indikator paling apik babagan kualitas engsel. Fungsi cedhak sing alus nyegah gangguan pawon sing ngganggu lan ngluwihi umur layanan lawang, lemari lan engsel.


    CLIP ON FUNCTION

    Engsel clip-on minangka sing paling gampang lan paling cepet dipasang tanpa alat. Iku becik kanggo lawang sing mbutuhake macem-macem hinges diinstal amarga sampeyan mung kempal engsel karo piring soyo tambah lan push ing gerakan, banjur bakal sworo seru menyang Panggonan lan nyambung menyang piring soyo tambah. Padha mbutuhake Alignment banget sethitik lan nggawe proyek kathah luwih gampang nalika sampeyan kudu ngumpul sawetara hinges.


    Full Overlay Lazy Susan Hinges 14

    Full Overlay Lazy Susan Hinges 15

    INSTALLATION DIAGRAM

    Full Overlay Lazy Susan Hinges 16

    Full Overlay Lazy Susan Hinges 17

    Engsel lawang kabinet abot pawon iki asale saka perusahaan Tallsen. Saiki kita duwe area industri modern luwih saka 13.000 meter persegi, luwih saka 400 karyawan profesional, pengalaman produksi 28 taun, lan teknologi produksi kelas siji.

    HOW TO CHOOSE COLD ROLLED STEEL AND STAINLESS STEEL MATERIAL ?

    Pilihan saka baja kadhemen mbalek lan stainless steel kudu beda saka skenario nggunakake, yen ing panggonan lembab.Contone, stainless steel digunakake ing pawon lan jedhing, digunakake kadhemen, rolling baja bisa digunakake ing sinau kamar turu.




    Full Overlay Lazy Susan Hinges 18



    Full Overlay Lazy Susan Hinges 19

    Full Overlay Lazy Susan Hinges 20

    Full Overlay Lazy Susan Hinges 21

    Full Overlay Lazy Susan Hinges 22

    Full Overlay Lazy Susan Hinges 23


    FAQ:

    Q1: Apa spesifikasi utama engsel sampeyan?

    A: Full tumpang tindih lan mbukak amba 110 derajat.


    Q2: Apa jinis tutup engsel sampeyan?

    A: Hydraulic soft close.


    Q3: Apa arah aku bisa nyetel engsel?

    A: Vertikal, horisontal lan imbuhan ambane.


    Q4: Apa jumlah minimal pesenan normal?

    A: Paling 10.000 pcs


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online