Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 1
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 2
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 3
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 4
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 5
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 6
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 1
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 2
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 3
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 4
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 5
Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 6

Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon

Imbuhan ambane:-2mm/+2mm
Base luwes (munggah/mudhun):-2mm/+2mm
Ketebalan lawang: 14-20mm
Paket: polybag, karton
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    TH5639 pawon engsel lawang kabinet abot


    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 7


    Klip ing engsel redam hidrolik 3D (Salah arah)

    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 8



    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 9


    jeneng

    engsel lawang lemari pawon sing abot

    Jinis

    Clip-on

    Sudut pambuka

    100°

    Fungsi

    Soft closing

    Diameter cangkir engsel

    35mm

    jinis produk

    Siji cara

    Pangaturan ambane

    -2.2mm/+2.2mm

    Base luwes (munggah/mudhun)

    -2mm/+2mm

    Ketebalan lawang

    14-20 mm

    Paket

    2 pcs/polybag, 200 pcs/karton

    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 10

    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 11


    PRODUCT DETAILS

    Engsel lawang kabinet abot pawon iki. Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 12
    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 13 Iki minangka engsel telung dimensi

    Gampang kanggo nyetel, Kanthi super

    mbukak-prewangan instalasi cepet

    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 14

    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 15

    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 16


    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 17

    Engsel lawang kabinet abot pawon iki asale saka perusahaan Tallsen. Saiki kita duwe area industri modern luwih saka 13.000 meter persegi, luwih saka 400 karyawan profesional, pengalaman produksi 28 taun, lan teknologi produksi kelas siji. jalur produksi profesional, lan nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake konsumen kanthi produk sing paling apik.



    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 18


    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 19

    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 20

    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 21

    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 22

    Engsel Pintu Kabinet Heavy Pawon 23


    FAQ:

    Q1: Apa produk utama sampeyan?

    A: Engsel, geser laci, gagang, spring gas, sikil furnitur, angkat Tatami, buffer, gantungan kabinet, lampu engsel.


    Q2: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa sampel gratis?

    A: ya, kita nyedhiyakake sampel gratis.


    Q3: apa jenis pembayaran ndhukung?

    A: T/T.


    Q4: Apa iki pangaturan 3D

    A: inggih.


    Q5: apa kauntungan babagan imbuhan 3D?

    A: Instalasi cepet lan gampang disassembly


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online