Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 1
Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 2
Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 3
Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 4
Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 1
Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 2
Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 3
Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 4

Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern

imbuhan ambane:-2mm/+3.5mm
Base luwes (munggah/mudhun):-2mm/+2mm
Ketebalan lawang: 14-20mm
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    TH5639 gaya modern engsel lawang lemari cedhak alus


    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 5


    Klip ing engsel redam hidrolik 3D (salah siji arah)


    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 6

    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 7



    jeneng

    Engsel lawang kabinet alus gaya modern

    Jinis

    Clip-on

    Sudut pambuka

    100°

    Fungsi

    Soft closing

    Diameter cangkir engsel

    35mm

    jinis produk

    Siji cara

    Pangaturan ambane

    -2.2mm/+2.2mm

    Base luwes (munggah/mudhun)

    -2mm/+2mm

    Ketebalan lawang

    14-20 mm

    Paket

    2 pcs/polybag, 200 pcs/karton

    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 8

    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 9


    PRODUCT DETAILS

    Desain banget

    Prasaja lan loman

    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 10
    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 11

    Engsel yaiku

    biasa lan alami.

    Efek praktis kuwat. Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 12

    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 13


    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 14



    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 15

    Kita minangka pabrikan profesional, Nilai kita "Ayo pelanggan sukses", sawise 28 taun udan, perusahaan kita duwe teknologi produksi kelas siji, jalur produksi profesional, lan nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo konsumen.





    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 16


    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 17

    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 18


    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 19

    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 20

    Engsel Pintu Kabinet Lembut Gaya Modern 21


    FAQ:

    Q1: Apa syarat pembayaran sampeyan?

    Jawaban: Liwat T / T, simpenan 30% bakal dibayar sawise pesenan dikonfirmasi, lan simpenan 70% bakal dibayar sadurunge dikirim.

    Q2: Suwene garansi produk sampeyan?

    A: 3 taun.

    Q3: Apa sampeyan pabrik ing China?

    A: ya, kita duwe pabrikan ing china. kita duwe.


    Q4: Apa kualitas produk dijamin?

    A: ya, produk kita lulus tes kualitas SGS Swiss lan sertifikasi CE.

    Q5: Apa pabrik sampeyan lulus sistem manajemen mutu ISO9001?

    A: ya, kita lulus ISO9001.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online